Antena Căutare

Ea este tânăra care și-a tăiat o parte din limbă pentru a-și perfecționa sărutul. Ce spune despre experiența pe care o are acum

Rochelle Garett recunoaște că și-ar fi dorit să treacă prin această operație mai devreme, deoarece ar fi ajutat-o mai mult cu încrederea în sine. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Tânăra care și-a tăiat o parte din limbă pentru a-și perfecționa sărutul, într-un costum de baie, pe plajă Galerie
Ea este tânăra care și-a tăiat o parte din limbă pentru a-și perfecționa sărutul. Ce spune despre experiența pe care o are acum | Profimedia

Tânăra în vârstă de 22 de ani, o creatoare de conținut de succes din Brazilia, a împărtășit cu prietenii virtuali experiența pe care a avut-o cu operația de la nivelul limbii, dezvăluind cât de mult i s-a schimvat viața în urma intervenției, potrivit Profimedia.

Citește și: Motivul mai puțin știut pentru care o femeie a dat foc rochiei de mireasă. Ce a împins-o să recurgă la acest gest

Rochelle Garett susține că acum primește complimente pentru felul în care sărută

Rochelle Garett, cu aproape o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, a descris, într-un interviu, cât de tare i-a fost afectată încrederea în sine din cauza propriei limbi, potrivit dailymail.co.uk.

Tânăra a povestit că nu reușea deloc să flirteze cu băieți și nici să se bucure de săruturi până în momentul în care a decis să își facă operația.

Aceasta a explicat și cum a decurs intervenția. Ea a dezvăluit că doctorii nu au făcut decât să îi îndepărteze țesutul care leagă organul de cerul gurii.

Rochelle declară că nu s-a simțit niciodată mai liberă și mai fericită ca acum, mărturisind că se poate bucura, în sfârșit, de experiența sărutului:

„Până la operație, am simțit că nu am sărutat niciodată pe cineva cu adevărat.”, a spus ea, citată de sursa menționată mai sus./„Este un sentiment cu adevărat unic. După operație, am avut parte de un sărut mult mai bun decât orice alt sărut din viața mea și chiar primesc complimente. Înainte, îmi simțeam limba blocată. Oricine mă săruta înainte credea că nu știu ce fac.”

Citește și: Ea este tânăra care a devenit celebră pentru că seamănă leit cu Kim Kardashian. Cât a cheltuit ca să ajungă clona vedetei

Tânăra în vârstă de 22 de ani spune că s-a confruntat cu probleme de vorbire în trecut

Creatoarea de conținut a mai împărtășit că, în trecut, a primit numeroase critici la adresa felului în care vorbește, ceea ce a determinat-o și mai tare să recurgă la această operație:

„Am fost hărțuită când eram mai tânără, pentru că vorbirea mea era foarte greoaie. Când am început să fac videoclipuri pe internet, toate comentariile și tachinările au revenit în viața mea. Ar fi trebuit să fac această operație încă de când eram mică, pediatrul meu chiar mi-a recomandat-o, dar mamei mele i-a fost milă de mine la vremea respectivă, gândindu-se că o să mă doară. Când am crescut, mi-a fost teamă să o fac și de aceea mi-a luat atât de mult timp până să ajung aici.”, a recunoscut Rochelle Garett, potrivit sursei citate mai sus.

Iar clipul în care a dezvăluit rezultatul operației dureroase a strâns peste 46.000 de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea miraculoasă a tânărului a cărui inima s-a oprit și a fost readus la viață după 2 ore. De ce afecțiune misterioa... Iluzie optică virală! Poți să găsești pasărea dintre flori? Doar cei cu ochi de vultur reușesc în mai puțin de 5 secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x