Antena Căutare

Își pot detrona stăpânul. Calippo şi Dorito, pisicile lui Ed Sheeran au devenit celebre pe Instagram.

Își pot detrona stăpânul. Calippo şi Dorito, pisicile lui Ed Sheeran au devenit celebre pe Instagram. Cântăreţul britanic Ed Sheeran a creat un cont de Instagram dedicat întâmplărilor zilnice a celor două pisici ale sale, Calippo şi Dorito. 

Își pot detrona stăpânul. Calippo şi Dorito, pisicile lui Ed Sheeran au devenit celebre pe Instagram. Galerie
Ed Sheeran | livekindly.co

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a creat un cont de Instagram dedicat întâmplărilor zilnice a celor două pisici ale sale, Calippo şi Dorito. Pagina a strâns deja 120.000 de abonaţi la doar câteva ore de la apariţia pe reţeaua de socializare, potrivit AFP.

„Pisicile mele şi-au creat propriul cont de Instagram, ce mâţe inteligente! Le puteţi urmări viaţa de zi cu zi la @thewibbles, a scris vedeta într-un mesaj publicat miercuri seară pe pagina sa de Instagram, urmărită de circa 24,5 milioane de abonaţi.

Fiind la început de drum, cele două pisici au postat momentan doar 4 imagini însă au stâns deja peste 170.000 de „inimioare”. Una dintre imagini le înfăţişează pe cele două feline, iar textul care însoţeşte poza este: „Dumb and Dumber”. În altă imagine, pisicile sunt într-o cadă „la ora de baie”.

Își pot detrona stăpânul. Calippo şi Dorito, pisicile lui Ed Sheeran au devenit celebre pe Instagram.

Calippo și Dorito, pisicile lui Ed Sheeran

https://www.instagram.com/p/BlrELoYHxTf/?hl=ro&taken-by=thewibbles

Ed Sheeran este cunoscut pentru pasiunea sa pentru pisici, iar o statuie din ceară înfăţişându-l pe cântăreţ, realizată de muzeul Madame Tussauds, a fost dezvelită în luna iunie la „Lady Dinah”, o cafenea londoneză dedicată iubitorilor de feline.

Cântăreţul britanic se alătură altor vedete care au deschis conturi pe reţelele sociale pentru animalele lor de companie, printre care şi cântăreaţa Lady Gaga, care administrează o pagină dedicată căţeluşei sale, Miss Asia, urmărită de peste 243.000 de persoane pe Instagram.

Trei superstiții despre Luna Sângerie. Efectele eclipsei de pe 27 iulie... Cadourile nu sunt pe placul românilor! Ce vor aceștia să primească când își sărbătoresc zilele de naștere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x