„Vreau să am cui să spun mami și tati” El este băiețelul pe care „se bat” 5.000 de familii. Povestea copilului a emoționat o țară întreagă

„Sper să mă aleagă cineva”. Un băiețel în vârstă de nouă ani a topit mii de inimi, după ce a apărut la TV căutând o familie care să-l adopte. A trăit toată viața în orfelinat, iar acum a rămas cu adevărat singur, după ce fratele său și-a găsit o nouă casă.

„Vreau să am cui să spun mami și tati” El este băiețelul pe care „se bat” 5.000 de familii. Povestea copilului a emoționat o țară întreagă

Jordan are nouă ani. Sașe i-a petrecut în orfelinatele din Oklahoma, SUA. Puștiul a apărut, recent, la un post de televiziune local și a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa.

După ce i-au ascultat povestea, 5.000 de familii au depus cereri pentru a-l adopta.

Jordan a mărturisit că, de când fratele său mai mic a fost adoptat de un cuplu, se simte complet abandonat și că nu își dorește decât să își găsească și el o familie, ca să aibă cui să-i spună „mami și tati”.

„Mi-ar plăcea să am o familie, să am cui să spun mami şi tati, ori doar mamă sau doar tată... Nu prea îmi pasă. Este important să am oameni cu care să pot sta de vorbă când am nevoie. Sper să mă aleagă cineva”, a spus Jordan, scrie New York Post.

Acum, asistentul social care se ocupă de băiat, Christopher Marlowe, a dezvăluit că a primit peste 5.000 de cereri de adopție pentru Jordan, după difuzarea știrii.

Marlowe analizează miile de dosare, încercând să aleagă cea mai bună variantă pentru băiatul de nouă ani. Cea mai bună veste este că asistentul social a reușit să ia legătura cu familia care l-a adoptat pe fratele lui mai mic, iar cuplul a spus că este dispus să îi ofere un cămin și lui Jordan.

Întreaga poveste, în materialul video de mai jos:

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri