Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

„Purtați mască în timp ce faceți amor” Reguli noi pentru studenți, din toamnă, la întoarcerea în cămine

O facultate își sfătuiește studenții să poarte mască în timpul partidelor de amor.

„Purtați mască în timp ce faceți amor” Reguli noi pentru studenți, din toamnă, la întoarcerea în cămine

Profimedia

Purtarea măștii este pe cale să devină obligatorie și în..dormitor. Universitatea de Georgia, SUA, a anunțat că își îndeamnă toți studenții să poarte măști de protecție și în timpul contactului sexual, pentru a opri răspândirea COVID-19 în campus.

„Luaţi în considerare purtarea unei măşti de protecţie în timpul sexului. Respiraţia puternică şi gâfâitul pot răspândi virusul, iar purtarea unei măşti poate reduce riscul”, este anunțul făcut de universitate.

Campania controversată transmite mai multe mesaje studenților: „Fiți creativi în ceea ce privește pozițiile” sau „Tu ești cel mai sigur partener de sex. Limitează numărul partenerilor sexuali pe care îi ai” sunt doar câteva dintre cele mai „interesante” îndemnuri transmise tinerilor.

Așa cum era de așteptat, sfaturile universității au devenit subiect de glume în mediul online: „Acesta cred că e cel mai amuzant lucru pe care l-am citit până acum”

Purtarea măștii în timpul actului sexual a fost recomandată, prima oară, în luna iunie, după ce mai mulți cercetători de la Universitatea Harvard au avertizat că relaţiile sexuale ar putea răspândi coronavirusul şi au sfătuit cuplurile să ia măsuri de prevenţie în dormitor.

Cercetătorii au publicat chiar un ghid, cu scopul de a ajuta oamenii să se ferească de infectarea cu COVID-19, din cauza relațiilor intime.

Astfel, ei recomandă, între altele, „reducerea numărului de parteneri sexuali, evitarea partenerilor care prezintă simptome de COVID-19, evitarea săruturilor”.

Recomandari