Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să fac asta, dacă vreau să trăiască” - FOTO

Cel mai tânăr om din lume care a învins COVID-19 este un băiețel din Filipine, care abia a apucat să vadă lumina zilei și care a fost numit în onoarea regretatului jucător american de baschet Kobe Bryant.

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să fac asta, dacă vreau să trăiască” - FOTO

Kobe Manjares nu avea de gând să lase COVID-19 să îl supere, la începutul vieții lui! A scăpat de noul coronavirus, la doar 16 zile de viață!

Când și cum s-a infectat bebelușul cu noul coronavirus

Bebelușul fost internat la doar cinci zile de la nașterea lui, la Spitalul Naţional Pediatric din Manila. Deși s-a născut sănătos, pe 12 aprilie, el a început să prezinte simptome ca febră şi tuse.

Ce le face copiilor noul sindrom apărut, ce ar avea legătură cu COVID-19! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO

La spital, bebelușul a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi a fost tratat timp de 11 zile.

„Când am ajuns la urgenţă i s-a făcut testul. Doctorul mi-a spus că trebuie să-l internăm dacă vreau ca fiul meu să trăiască. M-am speriat, dar am decis să-l las pe mână medicilor", a povestit tatăl său Ronnel Manjares.

Un medicament ar proteja oamenii de COVID-19! Cât de ușor ar putea fi folosit ca barieră în fața coronavirusului! Explicația unei echipe de cercetători

Autorităţile medicale nu au dat informaţii despre cum s-a putut infecta bebeluşul şi nici despre starea de sănătate a mamei sale.

„Felicităm curajoasa echipă de medici pentru această reuşită", a transmis și ministerul filipinez al Sănătății, pe contul său de Facebook.

Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștilor. „Atenție!”

Bebeluşul a fost externat marţi, când tatăl său a putut să-l ducă acasă, şi a fost însoţit cu afişe, de echipa medicală a spitalului care l-a tratat, pe care era scris „Kobe beats Covid", aşa cum se vede din pozele preluate de mediile locale.

Până în prezent, Filipine a raportat peste 8.000 cazuri de COVID-19, peste 500 de morți și peste 1.000 de pacienţi recuperaţi, printre care şi bebeluşul Kobe.

Recomandari