Antena Căutare

Elena are 62 de ani și își caută tatăl de-o viață! „Dacă a murit, vreau măcar să pot să îi duc o floare la mormânt”. Share până îl recunoaște cineva!

Elena Gheorghe are 62 de ani și și-a petrecut întreaga viață căutându-și tatăl biologic. Femeia a postat un anunț pe o pagină de Facebook, însoțit de o fotografie a bărbatului. Cu un simplu „share” putem reuni o familie!

Elena Gheorghe are 62 de ani și și-a petrecut întreaga viață căutându-și tatăl biologic. Femeia a postat un anunț pe o pagină de Facebook, însoțit de o fotografie a bărbatului. Cu un simplu „share”, putem reîntregi o familie!

Pagina de Facebook „The never forgotten Romanian Children - Copiii niciodată uitați ai României” face minuni! Aici, cei dați în adopție de mici, majoritatea în țări străine, pot primi o mână de ajutor în momentul în care se simt pregătiți să își găsească părinții biologici.

Cazul Elenei Gheorghe este o excepție. Femeia, în vârstă de 62 de ani, își caută tatăl, pe Ion Gheorghe. Femeia nu și-a mai văzut părintele de când avea zece ani:

CITEȘTE ȘI: Născută dependentă de droguri, părinții s-au descotorosit de ea. Asistenta care a îngrijit-o i-a schimbat viața fetiței pe care n-o voia nimeni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

CITEȘTE ȘI: Aruncat pe străzi, copilul a fost adoptat de o haită de câini. Doi ani, Ivan a trăit ca un animal. Cum arată astăzi „copilul sălbatic” din Rusia

Elena are 62 de ani și își caută tatăl de-o viață! „Dacă a murit, vreau măcar să pot să îi duc o floare la mormânt”. Share până îl recunoaște cineva!

Un restaurant cunoscut a început livrările de pizza cu roboți autonomi... O bombă sexy câștigă 800.000 de euro pe an din fotografii publicate pe rețelele de socializare! „Totul a început dintr-u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x