Antena Căutare

Născută dependentă de droguri, părinții s-au descotorosit de ea. Asistenta care a îngrijit-o i-a schimbat viața fetiței pe care n-o voia nimeni

S-a născut condamnată la suferință. Abandonată de părinți, doi dependenți de droguri care aveau alte griji, „fetița cu ochi albaștri și păr cârlionțat” era singură pe lume. Asistenta care o îngrijea i-a schimbat viața. 

S-a născut condamnată la suferință. Abandonată de părinți, doi dependenți de droguri care aveau alte griji, „fetița cu ochi albaștri și păr cârlionțat” era singură pe lume. Asistenta care o îngrijea i-a schimbat viața.

Liz Smith, în vârstă de 45 de ani, nu-și dorea nimic mai mult decât să devină mamă. Pe măsură de înainta în vârstă, și-a dat seama că va rămâne doar cu visul, după ce i s-a spus că nu va putea face copii nici măcar prin inseminare artificială.

În ziua în care a primit vestea devastatoare, soarta i-a adus-o în cale pe Giselle, fetița care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Giselle era internată în Maternitatea Franciscană. Venise pe lume prematur, la doar 29 de săptămâni. Pentru că mama ei biologică nu a ținut cont de viața care creștea în ea și a consumat droguri pe toată durata sarcinii, bebelușul s-a născut „dependent” și la scurt timp a intrat în sevraj.

A fost dragoste la prima vedere. La sfârșitul fiecărei ture, Liz o vizita pe „fetița cu ochi albaștri și părl cârlionțat”. Era singura. Părinții ei renunțaseră să mai vină să-și vadă propriul copil. Era prea bolnavă ca s-o iubească.

Nu a durat mult până Giselle a ajuns în custodia statului. Tinerii dependenți de droguri au fost decăzuți din drepturile părintești.

Liz a știut că nu o poate abandona. A luat-o acasă la ea. Inițial, se gândea că va fi o situație temporară. În primele luni, părinții biologici își vedeau fiica în fiecare săptămână. Apoi, vizitele au devenit din ce în ce mai rare, până s-au oprit.

„Îmi aduc aminte primele nopți pe care Giselle le-a petrecut la mine acasă. Îi dădeam să mănânce și mă plimbam cu ea prin casă. M-am oprit în dreptul oglinzii și am privit imaginea. Atunci, gândul că aș putea să o pierd mi-a înmuiat picioarele. Nu poți iubi pe o perioadă determinată. E totul sau nimic”, a povestit asistenta.

Acela a fost momentul în care Liz și-a dat seama că trebuie să devină mama lui Giselle. Procedura a fost simplă, iar acum Liz nu își poate închipui cum ar arăta viața fără fiica ei.

Statul ofera post plătit cu 13.000 de lei. Cine poate candida... Un cuplu de turişti a luat cina în faţa "Giocondei", la Muzeul Luvru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x