Căutare Live

Eleva pedepsita si apoi "premiata" cu 33.000 de dolari pentru pozele sexy din telefon

O eleva de liceu din statul Pennsylvania face istorie in dreptul civil american. Dupa ce consiliul profesoral a suspendat-o pentru ca avea in telefon imagini indecente, fata a castigat un proces in care acuza scoala ca i-a incalcat dreptul la viata privata si s-a ales cu 33.000 de dolari, relateaza Daily Mail.

Tanara, a carei identitate este ascunsa sub initialele N.N., isi facea de lucru cu telefonul sau mobil la inceputul unei ore. Profesorul i-a confiscat mobilul si, umbland in meniul acestuia, a descoperit fotografii in care eleva aparea goala-pusca. Fotografiile fusesera facute cu o zi inainte, in afara scolii si a orelor de curs, de catre fata si de catre prietenul ei.

Conducerea scolii a decis suspendarea pe trei zile a elevei dar s-a trezit cu un proces pe cap. Instanta care a analizat cazul a decis ca niciun cadru didactic nu avea dreptul sa umble in telefonul fetei, mai ales in conditiile in care imaginile, indiferent de continutul lor, erau pentru uz privat si nu fusesera trimise nimanui.

Tot articolul, in Jurnalul National

Carla Bruni a apelat la serviciul de traduceri pentru a-si intelege sotul... Plantele din zona Cernobal s-au adaptat la nivelul ridicat de radiatii...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x