Antena Căutare

Eleva pedepsita si apoi "premiata" cu 33.000 de dolari pentru pozele sexy din telefon

O eleva de liceu din statul Pennsylvania face istorie in dreptul civil american. Dupa ce consiliul profesoral a suspendat-o pentru ca avea in telefon imagini indecente, fata a castigat un proces in care acuza scoala ca i-a incalcat dreptul la viata privata si s-a ales cu 33.000 de dolari, relateaza Daily Mail.

Tanara, a carei identitate este ascunsa sub initialele N.N., isi facea de lucru cu telefonul sau mobil la inceputul unei ore. Profesorul i-a confiscat mobilul si, umbland in meniul acestuia, a descoperit fotografii in care eleva aparea goala-pusca. Fotografiile fusesera facute cu o zi inainte, in afara scolii si a orelor de curs, de catre fata si de catre prietenul ei.

Conducerea scolii a decis suspendarea pe trei zile a elevei dar s-a trezit cu un proces pe cap. Instanta care a analizat cazul a decis ca niciun cadru didactic nu avea dreptul sa umble in telefonul fetei, mai ales in conditiile in care imaginile, indiferent de continutul lor, erau pentru uz privat si nu fusesera trimise nimanui.

Tot articolul, in Jurnalul National

Carla Bruni a apelat la serviciul de traduceri pentru a-si intelege sotul... Plantele din zona Cernobal s-au adaptat la nivelul ridicat de radiatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x