Elisane Silva, femeia care măsoară 2.07 m înălțime, iubește un bărbat cu 45 cm mai scund. Cum arată cuplul inedit - VIDEO

Elisane Silva și soțul său, Francinaldo Da Silva Carvalho, sunt dovada vie a faptului că iubirea nu ține cont de standardele de frumusețe, înălțime sau de părerea celorlalți. Tânăra măsoară 2.07 metri, pe când partenerul său are doar 1,62 înătlțime.

Elisane Silva și soțul său, Francinaldo Da Silva Carvalho, sunt dovada vie a faptului că iubirea nu ține cont de standardele de frumusețe, înălțime sau de părerea celorlalți. Tânăra măsoară 2.07 metri, pe când partenerul său are doar 1,62 înătlțime

Instagram

De la vârsta de 10 ani, Elisane Silva a început să observe că era mult mai înaltă decât colegii de clasă și chiar decât membrii familiei sale.

În acea etapă a vieții sale, tânăra măsura 1.75, dar a continuat să crească. Acum, are 2.07 metri și este foarte mândră de postura sa.

Elisane este, în continuare, cel mai înalt membru al familiei sale. Mama sa, Ana Maria Ramos, are doar 1.62 metri, pe când tatăl ei 1.70. Din păcate pentru frumoasa braziliancă, înălțimea sa nu este datorată geneticii, ci este vorba despre o problemă medicală.

Citește și: Julia Olson, femeia cu probleme de sănătate, care a decis să devină "fit" la 62 de ani. Merge acum la competiții de bikini fitness

Medicii au descoperit că statura sa este cauzată de o tumoare beningnă la glanda pituitară, care a provocat o supraproducție a hormonului de creștere și, implicit, afecțiunea numită gigantism.

Elisane, care este originară din Salinopolis, Brazilia, habar nu avea despre tumoare până în 2010, când i s-au făcut niște analize amănunțite într-un show televizat.

Perioada adolescenței nu a fost ușoară pentru Elisane căci era adesea agresată și jignită doar pentru că era diferită. Copiii și adulții i se adresau folosind apelative precum ”girafă”, ”felinar” și ”gigant”.

Comentariile malițioase i-au afectat semnificativ sănătatea mintală și, în cele din urmă, a încetat să frecventeze cursurile.

Citește și: Lyudmila Titchenkova, femeia care s-a născut cu cel mai lung gât din lume. Are 1,96 metri înălțime și arată ca o păpușă

”Îmi amintesc că m-am închis în casă deoarece mă simțeam atât de rău din cauza comentariilor și cuvintelor dureroase pe care mi le spuneau, în mod constant, oamenii. Am decis să renunț la școală și a fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată. Am vrut să studiez în continuare, dar știam că nu voi putea rămâne mult timp în acel mediu.”, a mai adăugat ea, conform Metro.

Povestea de dragoste dintre Elisane și Francinaldo

În 2011, Elisane l-a cunoscut pe Fracinaldo și s-au îndrăgostit rapid, în ciuda diferenței de înălțime.

”Am simțit o conexiune instantanee în momentul în care l-am întâlnit că nici măcar nu i-am observat înălțimea. Fracinaldo măsoară doar 1.62, adică cu 45 de centimetri mai puțin decât mine, dar nu mi-a păsat. Deși era curios cu privire la statura și starea mea, nu a făcut comentarii răutăcioase și nici nu m-a judecat pentru felul în care arătam.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești rapid pasărea din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

M-am îndrăgostit de el chiar acolo pentru că a fost prima persoană care m-a tratat ca pe o ființă umană și nu ca pe un ciudat al naturii. Deși există o diferență evidentă de înălțime, nu o vedem ca pe o problemă, deoarece ne iubim așa cum suntem și nu ne-am dori să se schimbe nimic”, a explicat tânăra.

Cunoscută neoficial ca ”cea mai înaltă femeie din Brazilia”, Elisane s-a căsătorit în 2015 cu Francinaldo Da Silva Carvalho. De atunci sunt de nedespărțit.

Ultimele știri