Antena Căutare

Iluzie optică virală. Poți să găsești rapid pasărea din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

O fotografie realizată de către un fotograf extrem de pasionat de plimbările prin natură a devenit imediat o iluzie optică virală pe internet. Creză că găsești pasărea din imagine?

imagine cu o pasare camuflata pe trunchiul unui copac Galerie
O fotografie cu o pasăre dintr-un copac a devenit o adevărată iluzie optică | sursa foto: Profimedia

Un fotograf profesionist pe nume Varun Jain a reușit să transforme o poză pe care făcut-o în timpul unei drumeții într-o adevărată senzație pe internet. Elementele din natură au transformat cadrul într-o adevărată iluzie optică.

Chiar și pentru cei cu privire extrem de bună poate să fie destul de dificil să descopere unde se află pasărea din copac.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este pasărea din imagine

Bărbatul în vârstă de 30 este extrem de pasionat de fotografie și, atunci când timpul îi permite, nu ezită să facă plimbări și drumeții, în dorința sa de-a căuta inspirație și cadre perfecte. Și iată că, într-o zi, norocul chiar i-a surâs în cel mai neașteptat mod posibil.

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești leopardul din imagine? Puțini sunt cei care reușesc

Varun Jain a decis să facă o plimbare prin Parcul Național Pench din centrul Indiei. Acesta a plecat într-o drumeție cu scopul de-a găsi și de-a fotografia un leopard, dar soarta a avut cu totul și cu totul alte planuri pentru el.

La un moment dat, în timp ce admira peisajul, bărbatul a observat ceva neobișnuit la copacii din zonă. S-a uitat atent, încercând să își dea seama despre ce este vorba, dar abia după minute bune a înțeles ce detaliu i-a atras atenția, de fapt. Era o pasăre perfect camuflată pe trunchiul unuia dintre copaci.

„Am avut toți nevoie de vreo zece minute ca să înțelegem în mod clar faptul că ne uităm la o bufniță. Era complet camuflată în trunchiul copacului”, a mărturisit fotograful, care se afla alături de prietenii săi atunci când a avut loc întâmplarea.

Citește și: Fotografia cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Care e explicația

Nu a ezitat și nici nu a mai stat pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins câteva cadre cu pasărea.

Privește extrem de atent fotografia și încearcă să descoperi unde este ascunsă bufnița. Dacă vrei să afli răspunsul, atunci accesează galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția

O altă iluzie optică care a făcut senzație pe internet este cea a grupului de petrecăreți de la munte. O fotografie realizată de niște prieteni în timpul unei drumeții într-o zonă muntoasă s-a transformat într-o adevărată provocare pentru internauții care au încercat să descopere câte persoane sunt, de fapt, într-o fotografie în care apar niște bărbați ținând patru sticluțe de băutură.

Ce se întâmplă dacă lași sucul în pahar timp de 3 luni. Imaginile fac senzație pe internet... Lyudmila Titchenkova, femeia care s-a născut cu cel mai lung gât din lume. Are 1,96 metri înălțime și arată ca o păpușă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x