Julia Olson, femeia cu probleme de sănătate, care a decis să devină "fit" la 62 de ani. Merge acum la competiții de bikini fitness

Julia Olson a decis, la un moment dat, să își schimbe complet viața și a reușit lucruri despre care nu credea că e capabilă. Cu voință și multă muncă. La 62 de ani, a decis că vrea să fie o femeie "fit", iar acum participă la la competiții de bikini fitness.

Julia Olson, o femeie din Georgia, cu probleme de sănătate, a decis să devină "fit" la 62 de ani. Ea merge acum la competiții de bikini fitness

Shutterstock

Julia Olson este din Georgia, a fost bolnavă de diabet și a suferit un transplant de rinichi și unul de pancreas. Daily Mail a relatat povestea ei. Într-un imbold pe care l-a avut, la un moment dat, Julia a decis să își transforme viața, în ciuda problemelor ei de sănătate, chiar dacă la vârsta ei, mulți nu se gândesc să facă mai facă schimbări. În colajul de mai jos, în stânga, este Julia de dinainte să se apuce de sport, iar în dreapta, este ea acum.

Julia Olson, femeia cu probleme de sănătate, care a decis să devină "fit" la 60 de ani. Merge acum la competiții de bikini fitness

În 2019, Julia Olson, acum în vârstă de 64 de ani, și-a promit să nu o se abată de dorința ei de a-și schimba viața. S-a apucat de fitness, iar când a început să lucreze cu un antrenor, acesta i-a sugerat să ia în calcul și competițiile de bikini fitness. Provocare acceptată.

"Îmi pare așa bine, sunt fericită că am făcut asta, a fost o experiență uimitoare", a spus Julia Olson.

"Să mă aranjez, să fiu așa glam, să merg pe o scenă în bikini, după toată munca pe care am depus-o, toate aceste lucruri îmi dau pur și simplu multă putere și încredere de sine", a mai spus aceasta.

Julia și-a adus aminte cum a început totul.

"M-am apucat de fitness în aprilie 2019, am vrut neapărat să fiu fit și sănătoasă, așa că am început un program de fitness și apoi m-am apucat să mă antrenez și cu un antrenor personal. El este cel care mi-a făcut această sugestie, să mă înscriu la concursuri de bikini. La început, mi s-a părut o idee nebunească, nu credeam că pot să fac asta, mai ales că am 60 și ceva de ani", mai spus ea.

În momentul de față, Julia crede că poate să inspire și alte femei și să le încurajeze să se apuce de sport, pentru binele lor. E o activitate care îți aduce foarte multe beneficii, nefiind vorba aici doar despre cum arăți.

"Aș vrea ca ele să înțeleagă că viața nu se termină pe măsură ce îmbătrânești, că se pot apuca de multe lucruri. Uitați-vă la mine acum ce fac, chiar nu credeam că o să fiu aici la 60 de ani".

Diabetul i-a complicat mult viața Juliei. La 34 de ani, a trebuit să aibă două operații, de transplant de rinichi și de pancreas. A mai avut și alte afecțiuni, printre care și un început de orbire și o boală a inimii. Deși s-a făcut bine, a decis că e nevoie să facă modificări în ceea ce privește alimentați și stilul ei de viață. Pentru ea, în primul rând, și pentru cei dragi din jurul ei. Așa a început să meargă pe drumul fitness-ului.

Ca să se pregătească pentru prima ei competiție de bikini fitness, Julia s-a antrenat cinci zile pe săptămână, a făcut cardio în fiecare zi și a avut și o anume dietă pe care a urmat-o, astfel încât mușchii ei să iasă la vedere lucrați corespunzător.

"Îi trimiteam antrenoarei mele câte un filmuleț după fiecare masă pe care o luam, ca să urmească, pas cu pas, ceea ce plănuisem împreună. Am avut și momente când simțeam că nu mai pot, dar cam 10% din timp, pentru că în restul timpului eram, pur și simplu, foarte entuziasmată și fericită că voi face acest lucru", a mai spus Julia.

"Ajunsesem să fiu mândră de mine. Pe scenă, n-a existat deloc pic de emoție sau de anxietate. Mi-a plăcut să urc pe scenă. Mi-am dat cu o cremă bronzantă, m-am machiat frumos, mi-am pus costumul de baie și am simțit că am toată încrederea din lume în mine", a mai spus ea.

"Nu e niciodată prea târziu să fii fit. Dacă eu am putut, oricine poate", a conchis femeia din Georgia.

Ultimele știri