Antena Căutare

Elon Musk surprinde din nou. Acumpărat acțiuni în valoare de 10 milioane$ de la propria companie.

Excentricul Elon Musk surprinde iarăși întreaga lume. Acesta a cumpărat, folosind banii proprii, acțiuni Tesla în valoare de 10 milioane$, el fiind în prezent Directorul executiv al companiei.

Directorul executiv Tesla, Elon Musk

teslarati.com

Excentricul Elon Musk surprinde iarăși întreaga lume. Acesta a cumpărat, folosind banii proprii, acțiuni Tesla în valoare de 10 milioane$, el fiind în prezent Directorul executiv al companiei.

Cel mai mare acționar Tesla, deținând aproape 22% dintre acțiuni, Elon Musk a cumpărat din nou acțiuni Tesla, achiziția pentru care a platit aproape 10 milioane$ însemnând însă doar 0.1% din numărul total de acțiuni.

Astfel, prin această achiziție, cea mai mare din martie 2017, Elon Musk a vrut mai degrabă să trimită un răspuns către investitorii care încep să vândă acțiuni Tesla deoarece se tem de o prăbușire a prețului acțiunilor.

Săptămâna trecută, Musk a jignit, în cadrul conferinței organizate pentru prezentarea rezultatelor financiare ale companiei Tesla, analiștii, presa, autoritățile de reglementare federale dar și pe cei care au murit în timp ce conduceau un automobil Tesla. Acesta le-a mai recomandat celor ce se tem de instabilitatea acțiunilor Tesla să nu investească în compania lui. Recent, Elon Musk a oferit unui tânăr 5.000 de dolari pentru un cont de Twitter.

În cei 15 ani de activitate, Tesla nu a reușit să obțină profit anual și, potrivit analiștilor, va continua să cheltuiască mai mult decât va câștiga.

A plecat de acasă în urmă cu zece ani de zile, iar mama lui îl credea mort! Șocant ce făcea bărbatul dat dispărut de fam... A avut dreptate! Boyan Slat, tânărul geniu care a spus că va face oceanul să se curețe singur...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x