Căutare Live

O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!

Tesla a reușit să-și facă un capital de imagine excelent printre mașinile electrice. Acum poți să vezi că aceste mașini nu sunt doar bijuterii pe roți și mofturi.

Tesla a reușit să-și facă un capital de imagine excelent printre mașinile electrice. Acum poți să vezi că aceste mașini nu sunt doar bijuterii pe roți și mofturi.

O parte din America trece în aceste zile prin viscoluri puternice și căderi abundente de zăpadă. Firesc, apar numeroase cazuri cu mașini blocate pe străzi. Nu doar că o Tesla Model X n-a rămas blocată, dar a reușit să tracteze, la deal, un camion. Poate că nu era încărcat, dar tot este un camion tractat de un automobil obișnuit.

Mașina Tesla e a unui angajat Tesla, iar videoclipul de mai jos a fost filmat în Raleigh, Carolina de Nord. Tesla ar avea o limită de tractare de circa 2.200 de kilograme, dar se pare că se descurcă și cu mai mult de atât. Clipul a fost publicat pe Facebook și din comentarii afli că nici consumul n-a fost exagerat de mare. Mai mult, mașina ar fi fost în modul Slip Start, creat pentru suprafețe alunecoase, cu aderență redusă.

Vezi un clip video care te face să-ți vinzi mașina!

Testul care face ravagii! Cei mai mulţi dintre adulţi greşesc răspunsul! Ce număr are locul de parcare ocupat?... Veşti bune pentru şoferii români! Reguli noi pentru polițele RCA. Ce se va întâmpla cu asigurările...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri