O mașină electrică te lasă fără cuvinte! Trage un camion pe o șosea înghețată!

Tesla a reușit să-și facă un capital de imagine excelent printre mașinile electrice. Acum poți să vezi că aceste mașini nu sunt doar bijuterii pe roți și mofturi.

Tesla a reușit să-și facă un capital de imagine excelent printre mașinile electrice. Acum poți să vezi că aceste mașini nu sunt doar bijuterii pe roți și mofturi.

O parte din America trece în aceste zile prin viscoluri puternice și căderi abundente de zăpadă. Firesc, apar numeroase cazuri cu mașini blocate pe străzi. Nu doar că o Tesla Model X n-a rămas blocată, dar a reușit să tracteze, la deal, un camion. Poate că nu era încărcat, dar tot este un camion tractat de un automobil obișnuit.

Mașina Tesla e a unui angajat Tesla, iar videoclipul de mai jos a fost filmat în Raleigh, Carolina de Nord. Tesla ar avea o limită de tractare de circa 2.200 de kilograme, dar se pare că se descurcă și cu mai mult de atât. Clipul a fost publicat pe Facebook și din comentarii afli că nici consumul n-a fost exagerat de mare. Mai mult, mașina ar fi fost în modul Slip Start, creat pentru suprafețe alunecoase, cu aderență redusă.

Vezi un clip video care te face să-ți vinzi mașina!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri