Antena Căutare

Emoționant! O fetiţă de opt ani a reuşit să-şi salveze mama, în timp ce femeia era la volan

La numai opt ani, o fetiţă din Kansas a devenit eroină după ce a salvat-o pe mama ei de la moarte sigură.

La numai opt ani, o fetiţă din Kansas a devenit eroină după ce a salvat-o pe mama ei de la moarte sigură. Femeia a leşinat în timp ce conducea pe autostradă, iar copila a ţinut bine de volan şi a reuşit să îi evite pe ceilalţi parteneri de trafic.

Ea este Abby, iar numele ei este pe buzele tuturor locuitorilor dintr-un orăşel din Kansas. Mama ei o ducea cu maşina la şcoală, când a leşinat, din senin, la volan, în timp ce era pe o autostradă.

Copila nu s-a panicat şi a făcut ce a putut să salveze situaţia. A întors maşina şi a încercat să se întoarcă acasă. Pe drum, un poliţist a observat vehiculul ce se mişca haotic prin trafic. A crezut că era un şofer beat şi s-a apropiat.

Ce a urmat, pare, mai degrabă, un scenariu de final. Mama ei a fost dusă la spital şi şi-a revenit complet. Povestea despre fetiţa curajoasă a ajuns la urechile multor oficiali, care au decis să o medalieze într-o ceremonie la care au luat parte colegii de şcoală şi părinţii ei.

Vezi imagini inedite pe observator.tv!

Ce înseamnă dragostea! Taurilor le merge EXCELENT în plan emotional. Horoscopul zilei, cu Andreea Joița... MAI este luna perfectă pentu Vărsători! Află care este cea mai bună lună pentru zodia ta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x