Antena Căutare

EMOȚIONANT! S-au plăcut, s-au iubit și au rămas împreună o viață întreagă. La 60 de de la prima întâlnire, un bătrânel i-a cumpărat soției autobuzul în care s-au cunoscut

Un bătrânel din Marea Britanie i-a făcut un cadou exceptional soţiei sale, cu ocazia aniversarii celor 60 de ani de când s-au cunoscut.

Un bătrânel din Marea Britanie i-a făcut un cadou exceptional soţiei sale, cu ocazia aniversarii celor 60 de ani de când s-au cunoscut.

Ken Morgan şi Shirley s-au cunoscut în anul 1956, într-un autobuz pe care chiar femeia îl conducea. Cei doi s-au plăcut reciproc, au vorbit puţin, iar la finalul călătoriei deja stabiliseră o primă întâlnire. Patru ani mai târziu, în 1959 s-au căsătorit.

După multe căutări, bătrânul a reuşit să găsească într-un parc auto un autobuz similar şi l-a cumpărat. Restaurat de cei doi soţi, autobuzul se află acum într-un muzeu.

"Amândoi credem în destin. Cred că aşa a fost să fie să îl întâlnesc pe Ken în acea zi, în 1956. Încă am uniforma pe care o purtam ca şoferiţă de autobuz şi o port cu la fel de mulă mândrie cum port şi verigheta", a povestit femeia.

„Copilul vârcolac”, ținut departe de ochii lumii! Mama îl ascunde de ochii curioșilor veniți să vadă cum arată!... Salariu atractiv și un hectar de pământ în acest paradis, dar totuși nimeni nu acceptă acest job!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x