Antena Căutare

EMOTIONANT! Un caine isi cauta in fiecare zi stapanul pierdut, in autobuzul cu care obisnuia sa calatoareasca

Povestea trista a unui catel ramas fara stapan i-a induioasat pe calatorii din orasul Chengdu, in sud-vestul Chinei. Cei care merg zilnic cu acelasi autobuz au remarcat patrupedul, care de 15 zile, apare intotdeauna in acelasi loc.

In ultimele doua saptamani, Huang Huang isi face aparitia in autobuz, inspectand cu atentie fiecare scaun pe care stie ca a stat candva stapanul sau, relateaza DailyMail.

Aceeasi rutina tragica, de la care nu s-a abatut timp de 15 zile de cand stapanul sau a disparut, i-a impresionat pe calatori, dar si pe cei care vand biletele in statie.

"La inceput am crezut ca vrea ceva de mancare, insa mi-am dat seama ca de fapt isi cauta stapanul", a spus un vanzator de bilete din zona, intervievat de publicatia Huaxi Metropolis Daily.

Patrupedul se uita insistent la fiecare calator care urca in autobuzele care trec prin locul respectiv, apoi isi foloseste simtul mirosului, in incercarea de a-ai gasi stapanul. Cam zece ore, in fiecare zi.

Oamenii din zona ar vrea sa-l adopte pe Huang Huang, daca acesta nu va reusi, in final, sa-si gaseasca stapanul.

Primul pictor 3D din Romania, Daniel Relenschi, invitat la Neatza... Iti taie respiratia! Lumea cum nu ai mai vazut-o, in cele mai spectaculoase fotografii din 2013!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x