Antena Căutare

Epidemia "Harlem Shake" a ajuns si in scolile din Romania!

Isteria Harlem Shake a ajuns si in scolile din Romania. Mai multi elevi din Constanta s-au filmat dansand pe banci celebrul stil care a innebunit lumea. In clasa, in sala de sport, pe strazi sau chiar in autobuz, Harlem Shake a devenit rapid distractia favorita a romanilor.

Miscarile sunt contagioase. Doua fete si sapte baieti danseaza frenetic pe ritmuri electro. Deghizati, colorati si extrem de entuziasmati, elevii transforma clasa in ring de dans. Si flutura tricolorul romanesc in stil newyorkez.

Scena se repeta si intr-o sala de sport, tot la Constanta. De data asta, vedeta este un elev la bustul gol, care isi atrage rapid colegii in joc.

La fel se intampla si intr-un autobuz, chiar in trafic. Calatoria devine brusc interesanta cand toti pasagerii se urca pe scaune si danseaza la bara!

Aceleasi miscari i-au vrajit si pe fotbalistii de zeci de milioane de la Mancherster City, care au pus la punct un spectacol impresionant.

Toata lumea adora stilul de dans aparut in anii '80, in cartierul Harlem, din New, York si redevenit brusc popular in 2013. De la pompieri...

UN DEZATRU! Cea mai scumpa casa din Canada: costa 38 de milioane de dolari... OBSERVATOR SPECIAL: Automobilul familiei Flinstone, in varianta romaneasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x