Antena Căutare

Eveniment bizar în Japonia! Pe cer au apărut 9 "stâlpi" de lumină. Fototgrafiile au făcut înconjurul lumii. Ce semnificație au

Recent, în Japonia, mai mulți locuitori au observat un fenomen bizar și inexplicabil, cu o serie de lumini care străbăteau cerul nopții.

colaj lumini pe cerul japoniei
Fenomenul bizar a putut fi observat pe 11 mai în Japonia, timp în care mai mulți locuitori au filmat luminile care arătau ca niște săgeți sau stâlpi în nori, pe cerul înserat. | Instagram

Fenomenul bizar a putut fi observat pe 11 mai în Japonia, timp în care mai mulți locuitori au filmat luminile care arătau ca niște săgeți sau stâlpi în nori, pe cerul înserat.

Multe dintre fotografii au ajuns și pe rețelele de socializare, lăsând o lume întreagă uimită după ce au făcut înconjurul internetului. Mulți s-au întrebat care ar putea fi cauza acestor lumini misterioase.

Fenomen bizar pe cerul Japoniei - 9 stâlpi de lumină în nori

Luminile au apărut sub forma unor stâlpi, în poziție verticală și erau 9 la număr. În una dintre fotografiile făcute la portul Mikuriya din orașul Daisen, se văd foarte clar cum aceste dungi luminoase străpung norii.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Fenomen misterios în Alaska. De ce a apărut pe cer această urmă cu formă bizară

Fenomenul ciudat a fost vizibil la ora 10 p.m., ora Japoniei pe data de 11 mai. Localnicii au venit cu numeroase speculații în ceea ce privește acest fenomen bizar. Unii spuneau că luminile le amintesc de filmul “Signs”, alții ziceau că arată ca o poartă de intrare într-o altă lume, în timp ce alții s-au speriat foarte tare, spunând că e un semn rău sau că pare că vin extratereștrii să atace.

Chiar dacă aceste lumini care apăreau din nori sub formă de stâlpi arătau ca de pe o altă planetă, specialștii au încercat să îi liniștească pe oameni, explicându-le fenomenul.

Se pare că un fenomen celest asemănător a mai fost înregistrat în 2015, potrivit Metro Online. Pe atunci, evenimentul cu lumini în nori a fost pus pe seama reflexiilor luminilor vaselor de pescuit din larg.

Citește și: Ce a fost norul uriaș din Iași care i-a speriat pe locuitorii orașului. Pe cer a avut loc un fenomen ciudat

În japoneză se numește isaribi kochu și se traduce ca “stâlpi de lumină care atrag peștele”. În 2015, fenomenul bizar a mai fost explicat de publicația Japan Today ca fiind rezultatul diferențelor de temperatură dintre zi și noapte.

Practic, noapte scade atât de mult temperatura încât se formează cristale de gheață în aerul de deasupra bărcilor de pescuit.

“Când condițiile vremii sunt prielnice să se formeze un număr mare de astfel de cristale de gheață dar fără precipitații, luminile care se reflectă de la navele de pescuit fac aceste cristale din aer să strălucească și să poată fi vizibile de la mal”, apărea în articolul din Japan Today.

Citește și: Fenomen meteo extrem de ciudat. A început să plouă cu pești! Aceștia cădeau din cer pretutindeni

În ultimele zile și în Portugalia a avut loc un fenomen cosmic care a atras atenția localnicilor. Se pare că ar fi fost vizibilă pe cer o coadă de cometă albastră lăsată de un meteorit care a trecut aproape de Pământ.

Creatura marină cu o antenă în frunte care i-a speriat pe cercetători. Cum arată și ce spun specialiștii despre ea... Un bărbat își renonva pivnița de vinuri și a făcut o descoperire uluitoare. Ce a putut găsi după ce a îndepărat betonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x