Antena Căutare

Evidențiază-ți personalitatea în ținutele pe care le porți! Cum să te îmbraci corect în funcţie de zodie

Primăvară e anotimpul schimbărilor, iar asta se resimte adesea și în vestimentația noastră. Trecem de la geci groase la rochițe și haine subțiri, dar de multe ori avem atâtea bătăi de cap. V-ați gândit vreodată că modul în care ne îmbrăcăm are o legătură strânsă și cu zodia noastră?

Evidențiază-ți personalitatea în ținutele pe care le porți! Cum să te îmbraci corect în funcţie de zodie
| antenastars.ro

Primăvară e anotimpul schimbărilor, iar asta se resimte adesea și în vestimentația noastră. Trecem de la geci groase la rochițe și haine subțiri, dar de multe ori avem atâtea bătăi de cap.

V-ați gândit vreodată că modul în care ne îmbrăcăm are o legătură strânsă și cu zodia noastră?

"Ar fi bine ca marii designeri să consulte astrologii, pentru că marile tranzite astrale influenţează tendinţele, în sensul în care contează ce culori vor să vadă oamenii. Faţă de alţi ani, în care indiferent de anotimp se purtau cunori neutre, cenuşii şi preponderent închise, anul acesta semnifică foarte multă lumină şi culoare. Se poartă hand-made-urile, iar acest trend va dura chiar un an de zile," a declarat astrologul Camelia Pătrăşcanu, la "Star Magazin".

Pentru a afla cum trebuie să te îmbraci în funcţie de zodie, urmăreşte materialul video de AICI!

Un preot rupe tăcerea: „Sufletele COPIILOR sunt în pericol când le cumpărați asta!”... „Vineri va tremura toată planeta! Riscul este cât se poate de serios!” Avertismentul ce a zguduit internetul și a băgat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x