Căutare Live

Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%

Acest test complicat te provoacă să găsești răspunsul la ultima ecuație. O astfel de provocare este cea mai bună metodă pentru a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție.

Exercițiu linii

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune.

Detaliile fac diferența în viață, așa că ar fi bine să fii pregătit pentru că cel mai important aspect este să identifici acel lucru care te-ar putea ajuta într-o anumită situație.

Unde au greșit cei mai mulți când au încercat să rezolve exercițiul

Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat.

Cei mai mulți au încercat să numere bastonașele, să le adune și să le înmulțească, însă nu au ajuns la un rezultat

Citește și: Reușești să găsești cele cinci oi care se ascund între nori? E provocarea momentului pe internet

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstat că nu sunt foarte inventivi și nici atâtde atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul.

Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la râspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Vezi în GALERIA FOTO răspunsul la TEST

Încă un test care s-ar putea să-ți placă! Exercițiul cailor și al potcoavelor. Găsește răspunsul corect

Provocarea face furori pe internet! Tu poți să găsești răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 99%!

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Din prima ecuație, valoarea unui cal este 10. A două ecuație arată că valoarea unei potcoave este egală cu 4, în timp ce din a treia ecuație rezultă că valoarea unei perechi de cizme este egală cu 2.

Răspunsul corect la ultima ecuație: 2 + 10 × 4 = 2 + 40 = 42

În ordinea efectuării operațiilor învățăm că operațiile de ordinul 2, cum ar sunt înmulțirea (×) și împărțirea (:) se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta, primele, înaintea operațiilor de ordin 1, adică adunarea (+) și scăderea (–).

Iar operațiile de ordinul 1, adunarea (+) și scăderea (–), se rezolvă în ordinea în care apar, de la stânga la dreapta.

Un bebeluș prematur s-a născut fără ca medicii să-i dea șanse la viață. Ce gest a făcut fetița, când și-a întâlnit frate... Prima Superlună din primăvara anului 2021. Fenomen spectaculos pe cerul nopții din 28 martie...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri