Antena Căutare

Facebook da semne de oboseala! Afla motivele!

Desi a cucerit o intreaga lume si continua sa atraga noi membri, Facebook a inceput sa dea semne de oboseala. Doar luna trecuta, peste 100.000 de britanici si-au dezactivat conturile. Iata motivele!

Te-ai saturat de aceleasi postari, de aceleasi melodii si, mai important, de aceiasi oameni? Stai linistit, nu esti singurul.

Frica de expunere, pierderea intimitatii sau doar plictiseala crunta ce se instaleaza odata cu albastrul de Facebook ii fac pe din ce in ce mai multi sa renunte la celebra retea de socializare.

Doar in Statele Unite, aproximativ 6.000.000 de oameni si-au dezactivat deja conturile.
Astfel, de la 155.2 milioane de utilizatori, acum mai sunt "doar" 149.4 milioane. E scadere mica din punct de vedere numeric, insa importanta sub aspect psihic.

La nivel mondial, rata de crestere a scazut pentru a doua luna consecutiv, desi Facebook se apropie vertiginos de o borna incredibila: 2 miliarde de utilizatori.

Specialistii spun ca aveam de-a face cu o saturatie, un fel de prag natural peste face Facebook nu poate trece. Si in Canada s-a inregistrat o scadere de aproximativ 1.5 milioane de utilizatori, iar in Rusia si Norvegia din ce in ce mai multi renunta lunar la gaselnita lui Mark Zuckeberg.

Oficial, din datele statistice pe care le au, reprezentantii Facebook sustin ca, odata ce 50% din populatia unei tari foloseste platforma de socializare, se atinge pragul de saturatie - ceea ce ar fi un lucru normal.

Cu toate acestea, vorbim in premiera despre o scadere. Insa situatia nu e chiar gri. Facebook ramane cea mai importanta retea de socializare din lume, un fenomen ce a modificat modul in care comunicam si ne exprimam sentimentele.

Sa fie Facebook doar un fenomen trecator? Ca Hi5 sau MySpace?

foto: facebook.com


Afla cum poti trimite pomelnice sau acatiste online!... VIDEO! Vezi avionul viitorului, conceput de Airbus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x