Antena Căutare

Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat câți ani are. Influencerița și-a aniversat de curând ziua de naștere

Oamenii au fost surprinși să afle adevărata vârstă a unei femei. Aceasta nu-și arată deloc vârsta, ba le dă clasă celor mai tinere.

colaj Emily Skye în top maro, Emily Skye cu greutăți în mâini și Emily Skye în cadrul unei uși
Emily Skye și-a uimit fanii cu vârsta pe care o are | Instagram

Emily este fitness influencer și și-a surprins fanii când a dezvăluit ce vârstă are. Aceasta a demonstrat că vârsta este doar un număr.

Cum arată femeia care și-a luat prin surprindere urmăritorii când le-a dezvăluit vârsta

Emily Skye se mândrește cu 2.7 milioane de urmăritori pe Instagram. Aceasta i-a atras datorită abordării sale autentice și modului în care se raportează la pasiunea sa, la fitness, arătând imagini nefiltrate, pe care mulți alții din spațiul virtual le ascund.

Ea și partenerul său postează constant în mediul online exercițiile pe care le fac pentru a se menține în formă. Nu se ascunde de imperfecțiuni, iar fanii o apreciază pentru sinceritatea sa. pe lângă rutina care include exerciții fizice, Emily împărtășește cu urmăritorii săi și alimentele pe care le consumă, fiind transparentă în ceea ce privește stilul său de viață.

Citește și: O influenceriță le cere bani urmăritorilor săi după ce a rămas lefteră. Ce gest aparent inofensiv i-a golit cardul

Potrivit Mirror, aceasta și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar oamenilor pur și simplu nu le-a vine să creadă că are aproape 40 de ani. Emily a împărtășit recent câteva imagini cu ea și partenerul său, sărbătorindu-și aniversarea, iar fanilor nu le-a venit să creadă vârsta ei reală.

Influencerița arată uimitor într-o rochie verde, cu o crăpătură adâncă și spatele decupat. Ea a pozat alături de partenerul său într-o ținută care i-a adus aprecierea tuturor. Femeia a arătat uimitor, fără prea mult efort, cu un machiaj discret și o coafură cu bucle lejere.

Aniversarea celor 39 de ani a prins-o cu zâmbetul pe buze. Ea a ținut să precizeze în descrierea imaginii că vârsta la care a ajuns nu reflectă neapărat modul în care se simte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un infuencer celebru a trecut prin cea mai dureroasă operație din lume. Ce și-a dorit tânărul și cât a costat intervenția

În comentarii, oamenii s-au grăbit să o laude pe Emily și cât de uimitor arată. Un fan chiar i-a scris: „În niciun caz nu ai 39 de ani! La naiba, nu, ți-au greșit data nașterii, dragă! La mulţi ani! Îți transmit multă dragoste și urări de bine!”

Un altul i-a scris: „În prima jumătate a vieții, punem straturi pentru a ne potrivi și a ne conforma, în a doua jumătate începem să le aruncăm pentru a dezvălui cine suntem cu adevărat - timpul a dezvăluit cele mai frumoase părți din tine. Bucurați-te de aceast ultim strat, pentru că a patra decadă va fi cea mai liberă.”

Citește și: Filip Cristian, unul dintre cei mai urmăriți influenceri din online, este căutat de polițiști. Tânărul a dispărut de acasă

Cineva a glumit, răspunzând la aluzia lui Emily în legătură cu dezordinea din cameră: „Mi s-a spus că o casă curată este un semn al unei vieți irosite! La mulți ani!!”, iar altcineva a scris: „La mulți ani fericiți!! Sper că următoarea călătorie în jurul Soarelui va fi cea mai bună de până acum! Îți mulțumim că ne-ai motivat, încurajat și ai fost autentică. Chiar ai un impact atât de mare asupra multora doar prin faptul că ești TU! Noroc!!”

Creatură marină care ar putea lupta împotriva cancerului. Ce este, de fapt, ciudățenia alunecoasă și țepoasă... Prețul ireal pentru o monedă veche. Cine o are în casă se îmbogățește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x