Faptul incredibil întâmplat în noaptea de Revelion: au plecat în 2018 și au aterizat în 2017!

 

Subiectul călătoriei în timp este unul pe care milioane de oameni din toate colțurile lumii îl au în comun și datorită diferenței de fus orar de pe planetă, câțiva oameni au trăi o asemenea experiență.

Dacă te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai putea să călătorești în timp, ține minte acest articole pentru următorul Revelion. Câteva zboruri din Est au experimentat acest lucru, când au decolat în 2018, dar au aterizat în 2017, datorită diferențelor de fus orar.

Problemă imensă pentru Samsung! A reușit să strice și cel mai bun telefon al său?

Un exemplu este zborul Hawaii Airlines HA 446, care a zburat de la Auckland, Noua Zeelandă, la Honolulu, Hawaii. Decolarea a fost programată pentru 23.55, cu doar cinci minute înainte de Anul Nou, pe 31 decembrie, și a aterizarea la 9.45 în aceeași zi.

Nici nu știau că se întâmplă asta în ocean, dar acum cercetătorii sunt cu ochii pe acest fenomen ciudat!

Calculele au fost destul de precise, dar „magia” s-a produs la final de an. Între cele două orașe există o distanță de 23 de ore, însă avionul a avut o întârziere neașteptată la decolarea din Auckland, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere tehnic, avionul a plecat în 2018 și a ajuns în 2017.

Vezi cum s-a întâmplat ca zborurile să ajungă în alt an decât cel din care au pornit!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe