“Fata elastică” se poate încolăci în poziții imposibile. Cum a descoperit Liberty Barros talentul ei fantastic

La doar 12 ani, Liberty Barros a reușit deja să surprindă întreaga planetă cu flexibilitatea ei extraordinară, ce i-a adus și o poreclă - “Fata elastică”.

"Fata elastică" și-a descoperit talentul în urmă cu doar 2 ani, din greșeală

Profimedia

Deși are doar 12 ani, Liberty Barros a uimit întreaga lume cu abilitatea ei extraordinară de a se încolăci în poziții imposibile.

Datorită flexibilității sale, Liberty a primit porecla “Fata elastică” (trad. Elastigirl), denumirea pe care o poartă și un personaj din desenul animat The Incredibles, recunoscut pentru abilitatea să de a-și lungi și încolăci membrele.

Deși abilitatea ei extraordinară i-a adus deja un renume în toată lumea, Liberty a descoperit flexibilitatea sa din greșeală, în urmă cu doar 2 ani, potrivit Daily Mail.

“Fata elastică” și-a descoperit abilitatea datorită unui videoclip Rihanna

Liberty reușește să își contorsioneze corpul în forme ce par imposibile, însă în urmă cu doar 2 ani, avea, de fapt, probleme la orele de gimnastică și era supărată că nu poate să facă o roată, scrie Daily Mail.

Citește și: Băieții lui David Beckham, de nerecunoscut acum că au crescut. Cât de bine seamănă cu tatăl lor celebru

Totul s-a schimbat în ziua în care a văzut videoclipul Umbrella, a artistei Rihanna. Micuța a încercat să imite mișcările vedetei și și-a dat seama că se poate îndoi ușor pe spate.

De atunci, a călătorit în întreaga lume cu mai multe trupe de circ, inclusiv în Thailanda, Malaezia, Portugalia și SUA, pentru a-și pune în evidență abilitatea incredibilă.

Potrivit tinerei, abilitatea ei a fost descoperită din greșeală atunci când a încercat să se lase pe spate, așa cum a făcut și Rihanna în video-ul Umbrella, scrie AOL.

La vârstă de doar 10 ani, când Liberty s-a lăsat pe spate, a realizat brusc că se poate îndoi atât de tare încât capul îi ajungea în apropierea coapselor.

“A fost o senzație atât de ciudată la început,” a declarat Liberty când a vorbit despre cum și-a descoperit flexibilitatea. “Am văzut cum sunt trași și întorși contorsoniștii în poziții și arată înfricoșător.”

Părinții micuței, Raam, în vârstă de 32 de ani, și Elisette, de 33 de ani, din Slough, Berkshire, Marea Britanie, au fost uimiți de flexibilitatea extraordinară a micuței lor.

Tatăl ei, care a devenit între timp și managerul fetiței, a declarat: “E incredibil ce poate să facă - doctorii nu înțeleg cum poate să facă asta. E ceva extraordinar ca un copil să fie unic. Liberty chiar e specială.”

“Până nu am dus-o la o clasa de acrobatică și am văzut că era mai flexibilă decât acrobații profesioniști nu mi-am dat seama cât de talentată era, de fapt,” a continuat tatăl micuței, scrie AOL.

Liberty e atât de flexibilă încât a reușit să aibă o performanță mai bună și decât instructorii ei. “Nu o învață nimeni nimic, pur și simplu putea să facă asta,” a declarat Raam.

Citește și: Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

După ce a observat talentul fiicei sale, Raam i-a creat imediat un cont de Instagram și a încercat câteva video-uri, ce au atras atenția unor organizatori din Thailanda, ce au întrebat familia daca Liberty ar putea călători pentru un spectacol.

Familia și-a vândut tot, inclusiv mașini și mobila, pentru a-și putea permite călătoria - ce i-a inclus și pe frații mai mici ai lui Liberty, Alyssa, în vârstă de 11 ani, și Mathis, în vârstă de 9 ani, până în Thailanda.

“Știam că trebuie să îi oferim această oportunitate,” a continuat Raam. “Când a avut spectacol în Thailanda, chiar și călugării au venit și au spus că are un suflet liber.”

După spectacolul din Thailanda, Liberty a fost contactata de un circ de copii din Hollywood, și a primit atenția și din partea unor trupe din Kuala Lumpur și Portugalia.

Acum în vârstă de 12 ani, Liberty Barros, “Fata elastică”, își întinde mușchii și face exerciții cardio-vasculare în fiecare zi și are și o dietă specială, cu multe fructe, legume, nuci și fasole.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri