Căutare Live

Femeia a folosit un produs cosmetic obișnuit, dar rezultatul a fost neașteptat. De ce i s-a colorat pielea în verde

Devon Birkett, în vârstă de 25 ani, a rămas înmărmurită când a văzut ce efect a avut asupra pielii ei un produs cosmetic obișnuit.

Devon Birkett, în vârstă de 25 ani, a rămas înmărmurită când a văzut ce efect a avut asupra pielii ei un produs cosmetic obișnuit.

Profimedia

Tânăra în vârstă de 25 de ani voia să obțină un bronz uniform și nu își permitea să plece într-o vacanță exotică. Tocmai de aceea, Devon s-a gândit să apeleze la un autobronzant de la un brand renumit de cosmetice și nu s-ar fi așteptat să aibă parte de șocul vieții ei.

Citește și: Beneficiile ceaiului verde pentru sănătate

Aplicarea unui autobronzant s-a transformat într-o experiență de coșmar

Devon își dorea să pară și ea mai bronzată pentru că toți cei din jur îi spuneau că are pielea foarte palidă, de parcă ar fi o fantomă. Din nefericire, tânăra nu a dobândit strălucirea pe care și-a dorit-o, pe o piele cu un bronz uniform.

Citește și: Ari Nagel este bărbatul care are 78 de copii și încă 13 copii pe drum. Cum a reușit. "Nu pot să refuz"

@devonbirkettx #duet with @devonbirkettx well 😂😂😂 #shrek5 #viralvideo #foryoupage #fyp #hilarious #tanfail ♬ original sound - Devon Birkett🏳️‍🌈

În schimb, după ce a aplicat într-un strat uniform spuma autobronzantă, a constatat cu stupoare că rezultatul nu avea cum să fie cel pe care și l-a dorit. Devon alesese nuanța cea mai închisă din acea gamă de produse și s-a așezat în fața televizorului, după aplicare, pentru a aștepta să își facă efectul.

Când s-a uitat în oglindă, Devon s-a speriat cumplit pentru că pielea de pe față, brațe și picioare era complet verde, de parcă ar fi fost soția lui Shrek. Ea s-a filmat, de amuzament, și le-a arătat prietenilor ei ce rezultat dezamăgitor a putut să obțină după aplicarea spumei autobronzante.

Deși produsul garanta că se va alege cu un bronz normal, Devon s-a speriat când s-a privit în oglindă și nu știa ce ar trebui să facă pentru a scăpa de acest look. Femeia nu ar fi putut să iasă din casă arătând așa. Prin urmare, Devon a încercat să îndepărteze pelicula verde făcând un duș.

Cum a scăpat de stratul de cremă verde

După ce a încercat o bună perioadă de timp să se spele, Devon a reușit să se întoarcă la pielea ei complet albă de dinainte de a face acest experiement cosmetic.

@devonbirkettx ♬ original sound - mailys.ly

“Îmi place să îmi aplic autobronzant pentru că mă face să am mai multă încredere în mine. Îmi place să obțin acea strălucire aurie. De regulă, am tenul palid ca o fantomă”, spune Devon, potrivit Daily Mail.

Citește și: Marina Big are cel mai mare bust din Europa, însă înainte de operații era o altă femeie. Cum arăta până să se ”tuneze”

Femeia a mai spus că nu e prima dată când încearcă autobronzante. Ei îi place să încerce diferite stadii de bronzare și uneori lasă să treacă perioade îndelungate fără să folosească autobronzant, iar când reaplică, folosește o cantitate mai mare de produs.

Așa a fost cazul și acum când Devon a aplicat o cantitate însemnată de autobronzant. Ea voia să arate bine pentru următoarea ieșire cu prietenii. Înainte de a aplica spuma autobronzantă, Devon și-a făcut ritualul de îngrijire pe care îl face mereu. Mai întâi și-a exfoliat și hidratat pielea și a aplicat autobronzantul pe pielea curate. Din nefericire, rezultatul nu a fost cel așteptat.

După ce a frecat autobronzantul de pe piele timp de 20 de minute, Devon a povestit că nu a reușit să se curețe complet. Ea a încercat să ia legătura cu un reprezentant al firmei de cosmetice, dar fără rezultat.

O profesoară a fost concediată după ce a postat un filmuleț pe internet. De ce ținuta și gesturile i-au ”îngrozit” pe su... Ce se întâmplă dacă îți lași telefonul mobil cu ecranul în jos, de fapt! Detaliul la care nu te-ai fi gândit niciodată...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x