Antena Căutare

Femeia care a avut o aventură cu iubitul cele mai bune prietene. Au rămas împreună 12 ani și l-a ajutat să o ceară în căsătorie

Diana, din Sydney, spune că a avut o aventură cu partenerul celei mai bune prietene, care a durat timp de 12 ani și s-a încheiat doar când au fost prinși în flagrant.

femeie intr-o fusta neagra si camasa alba tinuta de picior de un barbat in costum
Diana, din Sydney, spune că a avut o aventură cu partenerul celei mai bune prietene, care a durat timp de 12 ani și s-a încheiat doar când au fost prinși în flagrant | Shutterstock.com

Femeia și-a întâlnit cea mai bună prietenă la vârsta de cinci ani și rapid au devenit de nedespărțit. Dar tocmai când împlineau vârsta de 20 de ani, prietena Dianei și-a făcut un iubit și totul s-a schimbat.

Acum, la 27 de ani distanță de la acel moment, femeia și-a spus povestea în cadrul emisiunii TV SBS Insight - Friends Forever. Ea a susținut că întreaga aventură a început când prietena ei a călătorit peste hotare pentru a-și vizita familia.

”În acea perioadă ea mă ruga să fiu cu ochii pe iubitul ei. Se întâlneau de aproximativ trei ani, timp în care am devenit un trio inseparabil.”, a spus ea, conform The Sun.

Citește și: Doi soți au cumpărat o casă fără să o verifice înainte și abia apoi au descoperit ce „secret” ascunde locuința. Peste ce au dat

Cum a aflat prietena Dianei că este înșelată

Într-o zi, Diana și iubitul prietenei au mers împreună la film și, când au plecat, el a făcut un pas spre un alt tip de relație. ”Dar, în același timp, am fost amândoi surprinși că am trecut de acea linie și ne-am sărutat și ne-am destins. În timp a continuat să se întâmple.”, a adăugat ea.

Diana a explicat că, de-a lungul timpului, bărbatul a început să fie tandru cu ea pe la spatele prietenei sale sau a încercat să o sărute când aceasta nu era atentă. Ea a spus că a cedat avansurilor pentru că o făcea să se simtă mai încrezătoare.

Citește și: Femeia care refuză cu vehemență să cumpere cadouri pentru copiii vitregi. Care e motivul și ce spune soțul despre atitudinea ei

Când trio-ul a împlinit vârsta de 30 de ani, bărbatyl a întrebat-o cum ar trebui să-și ceară iubita în căsătorie, deși aveau o aventură. Ea a sugerat un picnic romantic și, astfel, cuplul oficial a făcut un nou pas.

Deși atunci nu a spus nimic, câțiva ani mai târziu a decis să pună capăt lucrurilor. În loc să-i spună prietenei sale totul, ea s-a asigurat că vor fi prinși în flagrant.

”Nu știam cum să pun capăt aventurii și am decis într-o noapte. Nu era prea departe și așa ne-a văzut, ne-a auzit și ne-a surprins în fapt.”, a explicat Diana, care a afirmat că s-a simțit ușurată după ce totul s-a aflat.

Citește și: Cel mai mic bebeluș prematur din lume s-a născut având 212 grame. A fost externat după 13 luni și medicii sunt uluiți

Diana a încercat să-și contacteze prietena cea mai bună, însă aceasta i-a spus că este ”moartă” pentru ea, o reacție care nu a surprins-o. În ciuda acestui fapt, femeia susține că i-a frânt inima și i-a provocat sentimente de rușine și vinovăție.

O mamă a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Ce a apărut în imagine a lăsat-o fără... Lucky Diamond Rich e cel mai tatuat om din lume. Cum arăta înainte să se transforme complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x