Antena Căutare

Femeia care s-a căsătorit cu tatăl fostului ei iubit. Cum arată bărbatul și ce diferență de vârstă e între ei

Sydney Dean, o tânără în vârstă de 27 ani din Ohio, SUA, a decis să se căsătorească cu tatăl fostului ei iubit, după ce cei doi au început o poveste de dragoste ca în filme.

cuplu diferenta de varsta Galerie
Sydney Dean, o tânără în vârstă de 27 ani din Ohio, SUA, a decis să se căsătorească cu tatăl fostului ei iubit, după ce cei doi au început o poveste de dragoste ca în filme. | Shutterstock

Pentru Sydney și Paul diferența de vârstă de 24 de ani nu a contat, deși ea putea să îi fie fiică, nu soție. Paul, în vârstă de 51 ani, este șofer de tir și Sydney îl cunoscuse inițial ca fiind tatăl iubitului ei. Ea era clasa a 6-a când l-a cunoscut pe fiul lui Paul. Cei doi au format un cuplu pentru o scurtă perioadă de timp, iar apoi, la liceu, au rămas prieteni.

Atunci când fiul lui Paul și-a făcut o nouă iubită, Sydney a început să vorbească din ce în ce mai mult cu Paul, încercând să învețe mai multe despre el. Treptat cei doi au început să se cunoască și au simțit că îi leagă o chimie.

Sydney era clasa a 6-a când l-a întâlnit prima dată pe Paul

Povestea lor de dragoste a înflorit, iar Sydney a povestit că nu o interesează diferența de vârstă atâta timp cât ea are parte de o viață amoroasă exact așa cum își dorise, potrivit The Sun.

Citește și: El are 83 ani, iar ea are 35 ani. Toți cred că sunt bunic și nepoată, dar ei se iubesc ca în filme

Ea a mai completat că el e primul bărbat din viața ei și viața lor amoroasă este grozavă. Sydney a mai povestit că nu se aștepta să se îndrăgostească de Paul. Ei au început să iasă la întâlniri pe când ea ava doar 16 ani. Paul și Sydney s-au căsătorit în 2016.

Chiar dacă ei sunt extrem de îndrăgostiți, drumul lor împreună nu a fost unul ușor. Cei doi au primit critici din partea multora din jur. Sydney și Paul au încercat mulți ani la rând să își convingă rudele că ei se iubesc cu adevărat.

“Mama mea îl știa deja pe Paul și de câte ori au vorbit, s-au înțeles bine, dar când i-am zis că formăm un cuplu, nu s-a bucurat deloc. Diferența de vârstă i-a displăcut total și a fost supărată aproape 1 an până când a înțeles situația. După aceea, mergeam în vizită la ea aproape în fiecare weekend să stăm împreună și să facem grătar”, a povestit Sydney.

Sydney a mai povestit că acum ea și Paul s-au mutat destul de aproape de mama ei și vine și ea în vizită la ei, semn că le înurajează povestea de dragoste și nu mai are nimic împotriva iubirii lor, potrivit The Sun.

“De fapt, ei chiar vorbesc mai mult decât vorbesc eu cu ea”, spune tânăra.

Ce părere au avut apropiații lui Sydney despre relația ei

Tânăra de 27 ani a povestit că la începutul relației sale cu Paul, tatăl ei nu tolera deloc povestea lor de dragoste.

“El nu a fost de-acord cu relația noastră pentru câțiva ani, dar acum că suntem și căsătoriți, ne sprijină”, a mai adăugat Sydney.

Citește și: El are 25 ani, iar are 48 ani, dar diferența de vârstă dintre ei nu le știrbește fericirea. Cum arată femeia care l-a cucerit

Pe lângă părinți, pe care i-a convins cu greu, Sydney a vorbit și despre prietenii ei care s-au îndepărtat treptat de ea, după ce ea și-a început relația cu Paul. Cu toate acestea, copiii lui Paul, care acum sunt și ei căsătoriți și au copiii lor, vin adesea în vizită la ei.

Sydney și Paul au trecut împreună și prin momente mult mai dificile, când în iulie anul trecut, Paul a suferit un accident grav de tir. El a fost internat în spital pentru aproape 3 săptămâni, dar au trecut împreună cu bine de acest impas.

Prin faptul că și-a spus povestea, Sydney vrea să încurajeze toate celelalte povești de dragoste în care există o diferență de vârstă mai mare.

“Aș vrea ca lumea să înțeleagă că cuplurile cu o diferență mai mare de vârstă chiar se pot iubi și pot avea grijă unul de altul”, a mai adăugat tânăra.

Test pentru mințile de geniu. Identifică rezervorul de apă care se va umple primul. Rezolvă acest test în 20 de secunde... Efectele mai puțin știute ale aerului condiționat. Prin ce schimbări trece corpul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x