Antena Căutare

Femeia care se comportă ca un câine de dimineața până seara. Latră la vecini, se joacă în patru labe și adoră să stea în lesă

Dani are 26 de ani și adoră să se comporte ca un câine. Totul a început când era un copil și a găsit în acest ”joc” un refugiu. Rapid a ajuns să fie un stil de viață.

Dani și Jack formează un cuplu atipic. Dinamica perechii lor este una bizară. Femeia se comportă ca un câine de dimineața până seara, în timp ce iubitul ei o îngrijește.

Antena 1

Dani și Jack formează un cuplu atipic. Dinamica perechii lor este una bizară. Femeia se comportă ca un câine de dimineața până seara, în timp ce iubitul ei o îngrijește.

Citește și: Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii

Dani se comportă ca un câine și iubește să mârâie

Dani se plimbă, de bună voie, în patru labe, latră, mârâie, scoate limba și salivează. Tânăra de 26 de ani nu se oprește aici, căci consumă mâncare pentru câini și bea apă direct dintr-un bol.

Încă de la începutul relației lor, Dani l-a încurajat pe iubit să o privească ca pe un câine. A fost surprinsă când el a acceptat. Atunci a știut că e bărbatul pe care-l vrea alături.

”Mi-a cerut să o numesc câine și mi s-a părut drăguț.”, spune Jack.

”Ce iubesc la a fi câine este că mă joc, sunt îngrijită. (...) Primim o mulțime de comentarii răutăcioase”, a subliniat și Dani.

”Când eram un copil am avut anxietate cronică și atacuri de panică. Joaca de-a câinele este o tactică pe care o folosesc când aveam o zi stresantă. Pot să vin acasă și să mă pierd pe mine în rolul de câine și el să aibă grijă de mine.”, a declarat Dani.

Citește și: Cine este Nadin Gherman, ciobanul care a dat peste cap TikTok-ul și a ajuns numărul 1. Platforma i-a închis contul

Iubitul ei susține că nu a mai întâlnit pe nimeni care se comporta ca un câine: ”Ea este prima. Mă face fericit și să o văd pe ea jucăușă este o experiență grozavă.”

Lui Dani cel mai mult la a fi câine îi place să se îmbrace. Are o mulțime de zgarde și curele, precum și cozi sau urechi. De asemenea, are o colecție impresionantă și de jucării.

În social media, Dani se afișează tot ca un câine. Pe contul de Tiktok își afișează rutinele și poartă mai multe accesorii decât în interviul pentru Love Don't Judge.

În mediul online, comentariile sunt diverse. Deși multora li se pare drăguță, sunt mulți care o trimit să vadă un specialist.

Citește și: Un grup de vecini a dat alarma când a văzut ochi mari mișcându-se într-un copac din cartier. Ce se ascundea printre ramuri

„Bărbatul cu coarne”, considerat cel mai bătrân om din lume, a murit la vârsta de 140 de ani. Care e motivul pentru care... Cazul unui bărbat care a descoperit că soția lui este sora sa, după 8 ani de mariaj. Cuplul are doi deja copii...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x