Antena Căutare

Femeie care a slăbit 53 kg, după ce toți râdeau de ea că nu încăpea pe scaun. Cum arată acum

Karen Fay, în vârstă de 52 ani, a trecut prin transformarea vieții ei după ce a slăbit 53 kilograme.

colaj karen fay Galerie
Karen Fay, în vârstă de 52 ani, a trecut prin transformarea vieții ei după ce a slăbit 53 kilograme. | Profimedia

Femeia care cântărea 136 kilograme a ajuns la greutatea de 83 kilograme după ce s-a luptat multă vreme să scape de obiceiurile nesănătoase.

Karen, în vârstă de 52 ani, este mama a doi copii și toată viața ei a fost batjocorită pentru greutaatea pe care o avea. Oamenii râdeau de ea pentru că nu își putea încheia centura de siguranță și pentru că nu încăpea în unele scaune.

Karen a reușit să ajungă la greutatea ideală

Femeia din Glasgow care s-a mutat acum în Morecambe, Lancashire, povestește că îi venea să intre în pământ de rușine atunci când a vrut să se dea într-un carusel cu fiica ei Charlotte și a constatat că nu încape în scaun și nici nu își poate încheia centura de siguranță din cauza greutății sale, potrivit Daily Mail.

Citește și: Un bărbat a reușit să slăbească deși a continuat să mănânce burgeri și să bea bere. Care e secretul lui și cum arăta inițial

Acest incident a supărat-o atât de tare și a făcut-o să se rușineze de felul în care arată încât începând din ziua următoare, Karen a decis să facă ceva pentru a slăbi.

După ce mulți ani a cântărit 136 kilograme, Karen are acum 83 kilograme și a ajuns de la mărimea XXL la mărimea M.

“Fetița mea avea 4 ani atunci și voia să ne dăm în carusel. Nu aveam de gând să mă urc cu eaa pânăcând domnul de acolo m-a întrebat dacă mă dau și eu pentru că au locuri și pentru adulți. Atunci am acceptat. A lăsat bara în jos și aveau o centură de siguranță care venea între picioare și nu se închidea. Caruselul nu a putut fi pornit din cauza mea pentru că toți așteptau după mine. Am fost extrem de rușinată”, a povestit femeia.

Karen deține împreună cu familia ei o firmă de curățenie și a dezvăluit că a început să se îngrașe după ce i-a născut pe cei doi copii ai săi. După ce s-a născut Charlotte, fiica cea mică, în 2004, Karen cântărea 136 kilograme.

Ce incident a motivat-o pe femeie să slăbească

După incidentul de la parcul de distracții din 2008, Karen a decis să facă ceva în privința greutății sale. Ea a început cu o serie de planuri de slăbit, iar în 2009 ajunsese să cântărească 107 kilograme. Femeia slăbise destul de mult într-un an, dar știa că lupta ei trebuie să continue.

În 2009, ea și fiica ei s-au întors în parcul de distracții și s-au dat în carusel, de această dată amândpua. Cu toate acestea, dieta lui Karen părea să nu o ajute pentru că greutatea ei oscila.

Citește și: Femeia care a reușit să slăbească jumătate din greutatea sa, în ciuda așteptărilor iubitului ei. Cum arată acum

“Slăbeam câte 3 kilograme, apoi puneam unul la loc”, povestește femeia.

În martie 2020, la începutul carantinei, Karen s-a decis că trebuie să continue să pună presiune pe e pentru a reuși să ajungă la greutatea ideală. Urmând o dietă sănătoasă, până în mai 2021, Laren reușise să dea jos 47 kilograme.

“Am început să merg foarte mult pe jos și (…) aprilie 2019 am alergat pentru 5000 metri. Începusem să scad în greutate, dar știam că pot și mai mult”, a povestit Karen, complet mândră de reușita ei.

În prezent Karen este mult mai încrezătoare și aleargă câte 5km de 3 ori pe săptămână. În noile fotografii, femeia e de nerecunoscut.

E majoră sau nu? Tânăra din imagine a trecut de mult de vârsta majoratului, dar toți cred că are 16 ani. Care e vârsta e... A fost supranumită "Chewbacca" din cauza pilozității excesive de pe corp. Cum arată femeia când renunță la hai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x