Fenomene EXTRATERESTRE în România! Uite ce a VĂZUT pilotul care s-a întâlnit cu un OZN!

Puţini sunt cei care ştiu că România a fost locul unor întâmplări paranormale, despre care autorităţile s-au ferit să vorbească sau să dea detalii.

Puţini sunt cei care ştiu că România a fost locul unor întâmplări paranormale, despre care autorităţile s-au ferit să vorbească sau să dea detalii.

Un astfel de caz a avut loc pe 30 octombrie 2007, atunci când un avion MIG 27 Lanser ce aparţinea Forţelor Aeriene Române a fost foarte aproape de a se ciocni de un obiect zburător neidentificat.

Pilotul a confirmat strania întâmplare. Ca o confirmare a acestei întâlniri cu extratereştri sunt pozele surprinse din carlinga avionului.

Totul s-a petrecut la o altitudine de 6500 de metri, acolo unde pilotul român Marian Mitrică efectua un zbor de antrenament. Nicio explicaţie propusă de specialişti nu părea suficient de bună, singura posibilitate fiind aceea a unei întâlniri cu un OZN.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri