Antena Căutare

"Locul DIAVOLULUI"! Uite ce păţesc oamenii sau animalele care trec PE AICI!

Există un loc de pe pământ ce se numeşte „locul diavolului”, fiind voci care spun că aici se petrec fenomene inexplicabile.

Există un loc de pe pământ ce se numeşte „locul diavolului”, fiind voci care spun că aici se petrec fenomene inexplicabile.

În preajma oraşului Kova din Rusia există în mijlocul unei păduri o pajişte despre care toţi spun că ar fi un loc necurat. Orice pasăre sau animal care ajunge în acest loc moare brusc. Ceea ce este cu adevărat bizar este faptul că trupurile neînsufleţite nu se descompun.

Doar câţiva oameni au avut curajul să pătrundă în această zonă pentru a studia straniile fenomene ce se petrec aici, dar toţi au acuzat dureri de cap şi stări de anxietate. Toată echipamentele pe care le aveau la ei s-au stricat brusc.

În anul 1920, o gaură ar fi apărut brusc în pământ. Legând o piatră cu o sfoară şi coborând-o în gaură, oamenii au observat că aceasta este mult prea adâncă.

Priveşte-l şi nu o să regreţi! Filmuleţul care îţi va schimba TOTAL viziunea despre viaţă, în trei minute: "E deose... Fenomene EXTRATERESTRE în România! Uite ce a VĂZUT pilotul care s-a întâlnit cu un OZN!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x