Antena Căutare

Fiara cu dinți ascuțiți și corpul unui șarpe imens, care a încercat să-l atace pe cel care a prins-o. Puțini au știut ce e

Ziua de 9 martie a fost una deosebită pentru Nate Ethan care a reușit să captureze o creatură marină, pe care a fotografiat-o și a postat-o pe Facebook.

colaj de imagini cu pesti anghila lup Galerie
Un pește anghila lup poate atinge 2,4 metri în lungime și o greutate de 18,4 kilograme

Vietatea, cu dinți ascuțiți și corp asemănător unui șarpe, a fost prinsă în Oregon, Statele Unite. Nu doar aceste trăsături au atras curiozitatea internauților, ci și lungimea corpului său, care i-a făcut pe toți să o numească ”monstrul șarpe”.

Imaginile arată un pește mare, cu maxilar gigant și numeroși dinți fioroși, ascunși în gingiile puternice. Asta l-a făcut pe Nate să fie foarte precaut atunci când o ținea în mâini, deoarece, spune el, aceasta putea mușca foarte tare.

Nate creat confuzie printre internauți, care nu și-au dat seama că făptura este un pui de anghila lup.

Citește și: A făcut o fotografie la întâmplare, dar a încremenit când a dat zoom. Ce era creatura care apărea în colțul imaginii

Mulți dintre ei au vrut să știe ce a făcut pescarul după ce a examinat-o serios. El a ținut să precizeze că peștele nu a fost rănit în timpul procesului și, după ce l-a pozat, l-a eliberat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au devenit virale

Cele trei imagini în care apar pescarul Nate și anghila lup au fost repostate și au adunat mai mult de 4,9 mii de aprecieri și peste 3.000 de comentarii.

”Mă bucur că nu te-a mușcat - colții de pe acea chestie arată periculos”, ”Animalul respectiv nu ar trebui să fie atât de aproape de fața nimănui. Are gura la fel de mare ca fața lui.”, ”Sper că o vei lăsa unde ai găsit-o. Trebuie să fie ceva destul de vechi”, au fost câteva dintre comentarii primite de bărbat.

Citește și: Creatura bizară cu cap de crocodil și corp de sirenă, care i-a făcut pe oameni să se gândească la extraterești. Ce este

Ce este anghila lup

Anghila lup este o specie de anarhichadidae din Pacificul de Nord. Este monotipic în genul Anarrhichthys și unul dintre singurele două genuri din familie, celălalt fiind Anarhichas, conform Wikipedia.

Un astfel de animal poate atinge 2,4 metri în lungime și o greutate de 18,4 kilograme. De regulă, anghilele lup mai tinere sunt portocalii, cu pete întunecate pe partea posterioară a corpului. Odată ce înaintează în vârstă, ele devin gri, maro închis sau ajung să aibă o nuanță măslinie.

Citește și: Creatura ciudată găsită de un pescar a pus pe jar internetul. Ce este vietatea din imagine și de ce vor toți să o cumpere

Pescarul Nate nu a greșit când a fost precaut cu anghila căci peștele este posesorul unor fălci puternice, echipate cu canini în față și molari în partea posterioară a gurii.

Are doar o singură aripă dorsală, care se extinde de la cap până la capătul corpului, cu 228 până la 250 de oase flexibile.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată un anghila lup.

Femeia care plânge de rușine de fiecare dată când pronunță numele fiului său. Ce prenume bizar i-a dat copilul... Doar 30 de oameni din lume mai au boala ei! Ce secret ascunde Hannah Harpin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x