Antena Căutare

A făcut o fotografie la întâmplare, dar a încremenit când a dat zoom. Ce era creatura care apărea în colțul imaginii

O femeie care a ieșit să-și plimbe câinele a realizat câteva fotografii cu priveliștea sa, însă nu i-a venit să creadă ochilor când a ajuns acasă și a privit imaginile.

imagine din parc cu o lupa pusa pe figurina ce seamana cu extrarestru Galerie
Mellisa a observat o minusculă figurină în formă de umanoid care merge spre stânga imaginii

Era o zi obișnuită, cu vreme frumoasă, iar Mellisa Braham din St Helens s-a hotărât ca, în timpul plimbării cu animalul său de companie, să-și testeze noul smartphone.

”A fost ziua mea de curând și am primit un telefon inteligent. Vineri, 26 februarie, văzând că este o zi frumoasă, am decis să-mi duc câinele la plimbare după amiaza și am luat noul telefon pentru a-i testa camera”, a povestit ea pentru Wigan Today.

În timpul petrecut în oraș, Mellisa a realizat câteva clipuri video scurte și fotografii aleatorii la diferite rezoluții.

Citește și: ”Băiatul în rochie” care a decis să poarte fuste la 26 de ani. De ce a renunțat la pantaloni

”Mai târziu, seara, am încărcat fotografiile pe computerul meu. În timp ce mă uitam printre cele statice, am văzut în una dintre ele ceva ce arăta ca o minusculă figurină în formă de umanoid care merge spre stânga imaginii. Acum nu spun că obiectul este o ființă, dar uitându-mă la imaginea mărită se poate vedea clar că seamănă cu o creatură bipedă: are cap, ochi, corp, brațe, picioare, mâini și tălpile pot fi văzute clar.

Orice ar fi obiectul din imagine, acesta are și propria umbră. Nu arată ca o veveriță, șobolan, pasăre sau orice fel pe animal pe care l-am mai văzut până acum, cu siguranță este ceva cu un aspect foarte ciudat”, a mai spus ea.

Deși mulți s-ar duce cu gândul la o ființă extraterestră, Mellisa presupune că poate fi ceva obișnuit, ca o bucată de gunoi captată într-un unghi ciudat, care o face să pară ieșit din comun.

Citește și: Isabelle Audette a slăbit 38 de kilograme în 10 luni! Mulți râdeau că e grasă, azi toți se îndrăgostesc de ea

Fotografia a fost realizată la rezoluție maximă, cu o cameră de 12 MP setată pe mod automat, fără zoom, la intrarea în Victoria Park și locul unde era centrul de sănătate de pe Cowley Hill Line, St Helens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spun experții despre fotografie

Mellisa a cerut ajutorul experților pentru a descoperi ce este figurina din imagine: ”Un cercetător a sugerat că obiectul arată 2D și nu are detalii. A mai spus că imaginea este 100% reală și a subliniat că dacă figurina este o adevărat o entitate extraterestră care își schimbă forma în momentul călătoriei, ea ar putea fi percepută de ochiul uman.”

Tânăra nu exclude nici posibilitatea că obiectul este doar o jucărie, însă are ceva semne de întrebare în privința acestei ipoteze.

Citește și: O femeie s-a trezit cu poliția la ușă, după ce vecina a reclamat-o pentru ținuta indecentă! Cum a apărut pe stradă

”Dacă cineva l-a lăsat pus acolo pentru o glumă, un model, o jucărie sau un carton decupat, atunci de ce nu l-am văzut și cu siguranță un puști cu ochi de vultur l-ar fi văzut și l-ar fi păstrat.”, a mai declarat ea.

Povestea Mellisei a apărut pe mai multe site-uri web dedicate extratereștrilor și spune că a fost acuzată de fals și a fost ridiculizată pentru că a adus-o la lumină.

”Băiatul în rochie” care a decis să poarte fuste la 26 de ani. De ce a renunțat la pantaloni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x