Antena Căutare

Fiica n-a vrut să îl invite la nuntă, așa că tatăl ei a recurs la un gest neașteptat. Ce a putut să facă

Un tată a fost atât de supărat de faptul că fiica lui nu l-a invitat la nuntă încât a recurs la un gest neașteptat, mai ales atunci când fata i-a cerut ajutorul. Gestul bărbatului a fost lăudat de mulți.

imagine cu miri la biserica, in timpul nuntii Galerie
Tatăl miresei a dezvăluit de ce a recurs la un asemenea gest, de fapt | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat, în preajma nunții fiicei sale. Omul a povestit în detaliu ce anume l-a determinat să recurgă la un gest neașteptat, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a invitat la nuntă.

Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a invitat la nunta ei. Mulți l-au lăudat pe bărbat

Omul în vârstă de 55 de ani a povestit faptul că, de-a lungul timpului, el și fiica lui în vârstă de 29 de ani s-au cam îndepărtat. Atunci când și-a găsit jumătatea inimii și a decis să facă nunta, tânăra nu l-a invitat pe bărbat la petrecere și nici nu i l-a prezentat vreodată pe viitorul ei soț, spre marea dezamăgire a tatălui. Ceea ce l-a supărat însă cu adevărat a fost atunci când fiica lui l-a contactat pentru a-i cere să contribuie și el la cheltuielile cu nunta, ca ajutor. Omul s-a enervat și mai tare și a refuzat-o, simțindu-se ca și când este folosit. Dezamăgit, acesta a povestit totul în cadrul unei postări pe un site celebru.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă invitaților săi de la nuntă. Ce i-a spus să facă, în schimbul cadourilor

„Fiica mea n-a acceptat faptul că am divorțat de mama ei. Ceea ce n-a înțeles și încă nu înțelege e faptul că în ochii ei mama sa e cea mai bună femeie din lume, dar pentru mine ea nu a fost soția perfecta. Nu spun că ceea ce am făcut eu este corect și nici nu încerc să mă scap de vina de-a fi înșelat-o. Dacă aveam ocazia să fac lucrurile altfel, atunci nu aș mai fi divorțat. Am încercat să mențin o relație bună cu fiica mea, dar nu m-a lăsat decât ocazional să mă apropii de ea sau să aflu vești. Acum însă nici nu m-a invitat la nuntă, deși are pretenția să contribui financiar. Pentru asta, iau în considerare s-o scot inclusiv din testament. Am încercat din răsputeri să stau prezent în viața ei, am contribuit la toate cheltuielile, atât la pensie cât și la orice mai apărea.

Citește și: Un bărbat i-a interzis fiicei sale să participe la nunta lui, fiindcă fata mai avea 2 zile până la împlinirea vârstei de 18 ani

Ultima oară când am vorbit cu ea am aflat că se mărită. Nu mi-a prezentat niciodată viitorul soț, doar am auzit de el. Nu am primit o invitație la nuntă, dar m-a întrebat dacă pot să contribui cu bani. Nu simt că e bine ce face, nu îmi place și sunt supărat. Vreau s-o ajut, chiar vreau. Dar m-am săturat să fiu portofelul ei. I-am zis că mă gândesc la asta și m-a jignit, mi-a zis să sunt un tată penibil dacă nu îi dau bani. Vreau s-o scot din testament pe ea și să las totul la nepoțui. Oare greșesesc eu?”, a scris bărbatul pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Nu mulți au fost cei care au reacționat imediat și au dat dreptate tatălui supărat, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Un bărbat i-a interzis fiicei sale să participe la nunta lui, fiindcă fata mai avea 2 zile până la împlinirea vârstei de... Testul care îți va dezvălui dacă ești gata să lași în urmă trecutul. Imaginea dezvăluie adevăruri nebănuite despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x