Antena Căutare

Filmuleț bizar, cu un urs care „pare fals”, a devenit viral. Grădina zoologică, acuzată de turiști că a îmbrăcat un om în costum

O grădină zoologică din estul Chinei i-a asigurat pe vizitatori că urșii din rasa Soarelui sunt reali și nu oameni deghizați în costume. 

urs intr-o gradina zoologica Galerie
Filmuleț bizar, cu un urs care „pare fals”, a devenit viral. Grădina zoologică, acuzată de turiști că a îmbrăcat un om în costum | Profimedia

Zvonurile au apărut, după ce au fost postate în mediul online câteva imagini, dar și un filmuleț de la grădina zoologică.

Citește și: A observat ceva mișcându-se lângă el și când a întors capul a observat această creatura ciudată. Ce este

Filmuleț bizar, cu un urs care „pare fals”, a devenit viral. Grădina zoologică, acuzată de vizitatori că a îmbrăcat un om în costum

Grădina Zoologică din Hangzhou a transmis, oficial, că oamenii „nu înțeleg” specia ursului, răspunzând acuzației cum că animalul din imagini s-a ridicat în două picioare, bucurându-se de atenția trecătorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Utilizatorii rețelelor de socializare au speculat că ursul ar putea fi o persoană costumată.

Urșii Soarelui, cea mai mică specie de urși din lume, au, în general, dimensiunea unui câine mare, spune grădina zoologică, notează BBC.

Sunt o specie pe cale de dispariție, originară din pădurile tropicale din Asia de Sud-Est.

În videoclip, ursul Soarelui este văzut stând în picioare, pe marginea unor stânci, ținându-și labele lângă el și aparent observând vizitatorii grădinii zoologice.

Oamenii de pe rețelele de socializare au pus la îndoială cum ar putea ursul să se sprijine atât de bine pe labele sale, dar și aspectul a ceea ce pare a fi îmbrăcat cu o blană falsă în jurul șoldurilor, unii spunând că, de fapt, costumul era unul nepotrivit pentru cel care-l purta.

Citește și: Au salvat un animal de pe stradă, crezând că e un câine care are o boală de piele. Ce s-a dovedit a fi, de fapt

Într-o postare scrisă, din perspectiva unui urs soare numit Angela, Grădina Zoologică din Hangzhou a explicat: „Unii oameni cred că stau ca o persoană... Se pare că nu mă înțelegi prea bine”.

„Când vine vorba de urși, primul lucru care îmi vine în minte este o figură uriașă și o putere uluitoare... Dar nu toți urșii sunt niște giganți”.

Grădina zoologică, prin vocea ursului, a subliniat în schimb că urșii Soarelui sunt „micuți, adică cei mai mici urși din lume”.

Postarea grădinii zoologice din Hangzhou notează că urșii au o înălțime de aproximativ 1,3 m când stau pe labele din spate, ceea ce este mai puțin de jumătate din dimensiunea urșilor grizzly originari din America de Nord.

Dr. Ashleigh Marshall, un expert de la Grădina Zoologică Chester, spune că animalul din videoclip este „cu siguranță un urs adevărat” – deși recunoaște că urșii soarelui „seamănă foarte mult cu oamenii în costume”.

Întrebată în cadrul programului BBC al PM despre aspectul ciudat al blănii animalului, ea a spus că aceasta este o caracteristică normală și foarte importantă a anatomiei sale.

Pliurile ajută la protejarea urșilor de prădători, deoarece slăbiciunea îi permite ursului să se „întoarcă în pielea lor” și să riposteze dacă un animal mare precum un tigru ar pune mâna pe ei, a explicat dr. Marshall.

”Luna albastră” august 2023. Pe ce dată au loc cele două apariții ale Super-lunii și cum ne afectează... Top 50 țări cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se clasează România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x