Antena Căutare

Fita de parlamentar pe timp de criza: iPad

Parlamentarii romani si-au gasit o noua jucarie pe care pot sa o foloseasca intens in sedintele de plen prea plictisitoare: iPad-ul, tablita electronica pe care pot naviga pe internet, isi pot citi mailurile sau cu care pur si simplu se pot da interesanti plimbandu-si degetele pe display.





Alesii PDL s-au simtit probabil incurajati de Emil Boc, premierul aparand saptamana trecuta la sedinta de plen a Parlamentului, in care s-a citit motiunea de cenzura depusa pe legea salarizarii bugetarilor, cu o asemenea tablita. Lui Boc nu Mos Craciun i-a adus iPad-ul, ci si l-a cumparat singur "ca orice roman".

Ca orice roman nebugetar, probabil. "Mi l-am procurat singur, asa incat Mosul nu a venit nici in avans, nici in alt fel. Mi-am cumparat, ca orice roman, un iPad, care are dorinta sa lucreze pe o asemenea formula de lucru", declara alambicat premierul saptamana trecuta.

Si daca premierul Emil Boc s-a afisat cu iPad-ul doar pe plaiuri mioritice, presedintele Traian Basescu a afisat gadgetul de ultima generatie la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de iarna din 16-17 decembrie. Exemplul premierului nu a ramas singular. Caci daca Emil Boc a ajuns la concluzia ca orice roman poate scoate din buzunar aproape o mie de euro pentru a-si cumpara un iPad, vreo zece parlamentari ai Coalitiei s-au si conformat si si-au pus ieri pe banci, mandri, jucariile electronice.

Vezi ce spune Mircea Badea despre trend-ul pro-iPad din Parlament!



jurnalul.ro!


Smecherie oficiala: Ministrul economiei a folosit masina politiei pentru a evita un ambuteiaj... VIDEO! Spania: Arta recuperata de la fier vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x