Antena Căutare

Florin Răduță, câștigătorul de la X Factor. ”Nu aveam nici bani de haine, am urcat pe scenă și au început să râdă de mine!”

Înainte de a deveni „preferatul unei țări întregi”, răsfățat al unui juriu de specialitate, Florin Răduță, posesor de Factor X, nu a avut o viață ușoară

Florin Răduță, câștigătorul de la X Factor. ”Nu aveam nici bani de haine, am urcat pe scenă și au început să râdă de mine!”
Florin Răduță

Înainte de a deveni „preferatul unei țări întregi”, răsfățat al unui juriu de specialitate, Florin Răduță, posesor de Factor X, nu a avut o viață ușoară.

Povestea celui care a câștigat cel de-al cincilea sezon al emisiunii X Factor, de la Antena 1,este de-a dreptul spectaculoasă și nu e o exagerare că ar putea fi ecranizată. Tânărul de 20 de ani a fost crescut de bunica sa, iar la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze că ospătar.

A avut nenorocul de a crește departe de părinți, dar cei care i-au dat viață s-au preocupat de la distanță de creșterea lui.

Mai degrabă preocupat de grija zilei de mâine decât de a-și perfecționa talentul și vocea extraordinară, Florin nu a apucat până să intre în concurs să ia nicio oră de canto. Cu toate astea, a reușit să îi impresioneze pe jurați din prima clipă.

Lipsurile din copilărie nu au fost ușor de suportat. Invitat în platoul Antena 3, într-o Ediție Specială, tânărul a povestit cum odată, cu mulți ani în urmă, a urcat pe o scenă necostumat corespunzător. Nu avea bani de haine speciale, de scenă. Deși avea o voce uimitoare, spectatorii au început atunci să râdă de el pentru că nu era îmbrăcat ca ceilalți artiști.

CITEȘTE ȘI: Florin Răduţă, dezvăluiri din culisele "X Factor": "Ştefan Bănică m-a certat!"

Chiar dacă în decembrie a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro, Florin nu a câștigat doar bani și prestigiu, ci respectul celor care până mai ieri îl priveau neîncrezători, așa cum a sesizat și moderatorul Adrian Ursu.

Tânărul a interpretat în studioul Antenei 3 piesa regretatului Aurelian Andreescu, „Oameni”, o reinterpretare emoționantă.

VIDEO. Chaplin și-a urât filmul de debut: ”Am jucat prost, cea mai bună parte a fost scoasă la montaj!”... Obişnuieşti să ROZI pixul? Atunci trebuie să afli la ce foloseşte GAURA din capac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x