Antena Căutare

Ford, condamnata la plata a 131 milioane de dolari familiei unui tanar mort intr-un accident de masina!

Constructorul auto american Ford a fost condamnat de un juriu din SUA la plata a 131 de milioane de dolari familiei unui tanar care a murit in timp ce conducea o masina din modelul Explorer (foto)

Procesul s-a concentrat pe un accident din 2001 in urma caruia jucatorul de baseball Brian Cole si-a pierdut viata. Cole fusese convocat de echipa New York Mets, ceea ce a majorat cuantumul daunelor, a afirmat avocatul familiei.

Dupa anuntarea verdictului juriului, Ford si familia tanarului au ajuns la un acord amiabil, a precizat avocatul, fara a indica suma stabilita prin intelegere, anunta Mediafax.

Un purtator de cuvant al constructorului auto, Marcey Evans, a subliniat ca jucatorul de baseball conducea masina cu peste 130 de kilometri pe ora inainte de a iesi de pe drum si nu purta centura de siguranta. Reprezentantul Ford apreciaza ca grupul ar fi castigat procesul daca judecatorul nu ar fi trecut cu vederea anumite elemente.

Ford a pus capat, in 2001, unui parteneriat de aproape un secol cu fabricantul de pneuri Firestone, dupa ce i-a imputat o serie de accidente, unele mortale, in care a fost implicat si modelul Explorer.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: netcarshow.com

Cel mai mare dinozaur zburator din lume a trait la Sebes... VIDEO! Vezi omul caruia i s-au transplantat ambele maini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x