Antena Căutare

FOTO +18: Ce mamă IRESPONSABILĂ! Și-a arătat ZONELE INTIME în timp ce-și ținea COPILUL de MÂNĂ!

Se spune că părinții trebuie să fie un exemplu pentru cei mici, dar această femeie este, în mod clar, un exemplu NEGATIV pentru fetița sa! A ieșit la plimbare îmbrăcată în cel mai VULGAR mod posibil

Se spune că părinții trebuie să fie un exemplu pentru cei mici, dar această femeie este, în mod clar, un exemplu NEGATIV pentru fetița sa! A ieșit la plimbare îmbrăcată în cel mai VULGAR mod posibil.

A ieșit de mână cu micuța ei pe stradă, dar a uitat să-și ia și DECENȚA cu ea! Aceasta și-a ales o pereche de pantaloni XXX, cu vedere la părțile intime, lucru ce i-a revoltat pe cei din jur.

Ne pare rău că acel copil are ghinionul de a avea o mamă care să nu conștientizeze că reprezintă un model pentru copiii ei. Dacă nu vor exista oameni din familie care să-i explice, fata va ajunge la fel ca mama ei... din păcate”, au spus cei care au văzut fotografia scandaloasă.

Clipul momentului pe Internet: Îşi aruncă propriul copil de la balcon! Reacţia soţiei sale a adunat nouă milioane de viz... MEMORABIL! România, pe primul loc în topul celor mai spectaculoase fotografii din istorie: Vezi imaginea care a urcat ța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x