Antena Căutare

FOTO! Are 58 de ani, iar toţi bărbaţii o doresc pentru că e sexy! Cum arată femeia care face furori pe reţelele de socializare

Preocupată întotdeauna de frumos, Maria Louise Warne, o femeie în vârstă de 58 de ani, a reuşit să impresioneze milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce şi-a etalat mândră silueta de invidiat.

Preocupată întotdeauna de frumos, Maria Louise Warne, o femeie în vârstă de 58 de ani, a reuşit să impresioneze milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce şi-a etalat mândră silueta de invidiat.


Maria Louise Warne în costum de baie

În timp ce multe femei de vârsta ei îşi petrec timpul plângându-se de kilogramele în plus, Maria Louise cucereşte inimile bărbaţilor şi îşi etalează formele apetisante, pe plajă.

Cum a reuşit să arăte atât de bine la vârsta această? Ei bine, în fiecare zi aleargă, este atentă la alimentele pe care le consumă şi doarme bine, motiv pentru care a reuşit să-şi sculpteze silueta de invidiat, pe care şi-o afişează atât la plajă, cât şi la piscină pe care o are amenajată în curtea din reşedinţa ei din Marea Britanie.

E irezistibil de sexy îmbrăcată, dar când scapă de haine e HORROR! Cum arată femeia de care fug toţi bărbaţii când o văd goală

Mai mult de atât, în timp ce bărbaţii se arată impresionaţi de formele ei apetisante, femeile mor de ciudă: "Ele mă urăsc. Înnebunesc când îmi văd trupul. Și mama mea m-a urât. Nu m-a suportat pentru că se simțea amenințată de frumusețea mea. Nu pot erisca niciodată să am o fată. Dacă aceasta s-ar naște urâtă sau ar fi grasă și m-ar urî și ea?", a afirmat femeia de 58 de ani.

Vezi mai multe imagini senzaţionale, aici!

Sursa: DailyMail

Atitudinea arogantă a Scorpionilor le poate aduce neplăceri! Află ce-ți rezervă astrele vineri, 24 iulie, pentru zodia t... Transformarea surprinzătoare a unui tată de 41 de ani! A slăbit 53 de kilograme ca să se poată juca împreună cu copiii s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x