Antena Căutare

FOTO! Creaturi misterioase descoperite pe intreg globul

Creaturi venite parca din alta lume au fost descoperite in mai multe colturi ale lumii. Aparitia lor demonstreaza inca o data faptul ca natura are mii de secrete pe care omul nu le-a descoperit inca.

Chiar daca infatisarea lor nu este tocmai placuta, aceste creaturi au fost atent cercetate de oamenii de stiinta care doresc sa afle originea lor.

1. Mumia unui om mic de statura

In octombrie 1932, doi cautatori de aur au intrat intr-o mina din muntii San Pedro. Cei doi au gasit o camera sigilata in interiorul minei. Cand au reusi sa patrunda acolo, au dat peste o mumia unui om de statura foarte mica. Cadavrul era perfect pastrat si era intr-o pozitie de aparare: avea picioarele stranse la piept si mainile in jurul lor. Pielea era maronie si zbarcita, iar ce i-a socat pe mineri au fost ochii: foarte bulbucati si iesiti din orbite.

2. Mamut

In mai 2007 un vanator pe numele sau Yuri Khudi a descoperit carcasa unui mamut, in peninsula ruseasca Yamal. Animalul a fost numit Lyuba si cantarea 50 de kilograme. Puiul de mamut avea 85 de centimetri in inaltime si lungimea era de 1,3 metri. Potrivit cercetarilor facute de oamenii de stiinta, puiul de mamut ar fi trait in urma cu 42.000 de ani si a murit la varsta de o luna. Este de departe scheletul cel mai bine pastrat: ochii, trunchiul si chiar organele interne erau intacte.

3. Monstrul din Montauk

Monstrul din Montauk este un animal a carui specie nu a fost identificata inca. Cadavrul creaturii a fost gasit pe o plaja, langa New York. O femeie, care se afla la plaja impreuna cu cei trei copii ai ei, a descoperit ciudata creatura. Dupa ce au studiat cadavrul animalului, specialistii au declarat ca ar fi fost vorba de un experiment mutant facut pe Plum Island la centrul de cercetare pentru combaterea bolilor la animale.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3
Taximetrist de cosmar: A dat cu masina peste clientul cu care avea o disputa!... FOTO! Motive pentru care sa NU te urci intr-un rollercoaster!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x