Antena Căutare

FOTO! Darth Vader in rol de tata iubitor!

O femeie din Suedia, pasionata de fotografie, se mandreste cu o galerie foto de 500 de fotografii pe care le-a facut in ultimul an. Pana aici nimic neobisnuit. Imaginile insa nu surprind peisaje impresionante, ci figurine de zece centrimentri inaltime construite din piesele lego ale fiului ei, informeaza dailymail.co.uk.

Fiecare sedinta dureaza de la zece minute la trei ore. Kristinei Alexanderson ii place sa creada ca desi sunt doar simple obiecte, personajele ar putea avea o viata normala.

Darth Vader, in ciuda rolului de luptator pe care l-a avut in filmul de succes "Star Wars" (Razboiul Stelelor) este surprins in momente obisnuite dintre un tata si fiul sau, tinandu-l in brate, jucand sotron sau dandu-se in leagan.

Toate fotografiile Kristinei sunt publicate pe site-ul ei, unde primeste nenumarate mesaje de la fanii filmului american, Star Wars.

Artista calatoreste foare mult datorita serviciului pe care il are si oriunde merge, fotografiile ei o insotesc. Incearca sa-i incurajeze pe copii sa-si faca publice ideile creative si sa nu renunte la visele lor.

Foto: dailymail.co.uk

Doua gemene au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital... FOTO! Ingrozita de fotografiille de la nunta, o femeie s-a casatorit de 2 ori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x