Antena Căutare

FOTO! De făcut film! A ieșit la alergat, pe stadion, fără să știe ce o așteaptă! O tânără din Vaslui a avut parte de cea mai frumoasă cerere în căsătorie

Povestea lor pare să fie scenariu de film. Alexandru si Cristina s-au cunoscut în urmã cu un an de zile, pe Facebook. Ambi, microbiști convinși și cu o mare iubire pentru FC Vaslui, echipa de suflet. 

Povestea lor pare să fie scenariu de film. Alexandru si Cristina s-au cunoscut în urmã cu un an de zile, pe Facebook. Ambi, microbiști convinși și cu o mare iubire pentru FC Vaslui, echipa de suflet.

Cristina obișnuiește să iasă la alergat pe Stadionul Municipal, iar Alex este unul dintre membrii marcanti ai Peluzei Nord Vaslui, având peste 14 ani petrecuti pe Stadionul Municipal. Așa că cel din urmă s-a gândit să-i faca alesei lui cea mai frumoasă surpriză: o cerere în căsătorie în locul drag lor, printre fumigene galbene şi scandãri.

Momentul a fost unul emoţionant şi marcat cu ajutorul suporterilor de la Peluza Nord Vaslui. Nu a reușit să facă mai mult de câţiva paşi, cãci ultraşii i-au strigat numele şi au ridicat bannerul pe care stãtea scris întrebarea “vrei sã fii soţia mea?”, relatează cotidianul local vremeanoua.ro. În acel moment a apãrut iubitul ei, Alexandru, care a îngenuncheat, a scos inelul şi a cerut-o în cãsãtorie. Rãspunsul a fost afirmativ şi însoţit de aplauzele şi uralele galeriei, precum şi ale celorlalţi vasluieni, veniţi sã alerge pe pistã.

Mai multe imagini, AICI!

Un nou elicopter va revoluţiona industria aviaţiei! Acesta va permite oprirea şi pornirea unui motor în timpul zborului ... Miracol și iscusința unui doctor! Un bebeluș de 500 de grame, „mare cât palma mamei lui”, a fost salvat de un medic într...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x