Antena Căutare

FOTO! Femeia-viespe masoara doar 40 de centimetri in talie!

Toate femeile viseaza la o talie de viespe. Acest lucru presupune multe diete si exercitii fizice. Nu si pentru Michele Kobke, o tanara de 24 de ani din Germania. Ea si-a subtiat talia cu 24 de centimetri, purtand timp de trei ani un corset.

Michele Kobke a ajuns de la 64 de centimetri in talie, la doar 40, dupa ce a purtat, timp de trei ani de zile, un corset. Tanara a marturisit ca nu il dadea jos nici macar in timp ce dormea, scrie Daily Mail.

Mai mult, ea doreste sa ajunga la 38 de centimetri si chiar mai putin, pentru a putea sa bata recordul actual detinut de americanca Cathie Jung.

Michele a marturisit ca se simte mult mai atractiva acum, desi acest lucru i-a afectat sanatatea. Femeia are probleme cu respiratia, muschii i-au slabit, incat nu mai poate sta in picioare fara corset, si nu mai poate manca o masa normala. In schimb, consuma cantitati mici de alimente, de zece ori pe zi.

Sursa: Daily Mail

FOTO: Facebook / Michele Kobke

EMOTIONANT! 66 de ani de iubire intr-un clip de 1.30 minute!... Cosmin, "balerinul de matase al Romaniei", impresioneaza prin talentul sau extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x