Antena Căutare

FOTO! O artista americana transforma oamenii in tablouri 3D

Alexa Meade are un talent deosebit: ea poate sa picteze modelele vii astfel incat sa para ca pictura ar fi, de fapt, pe panza. In mod normal, atunci cand un model pozeaza pentru un artist, acesta trebuie sa stea nemiscat, avand aceeasi expresie faciala. Insa modelul din imaginile de mai jos este nevoit sa ramana ca un bibelou nu numai in timpul in care este pictat, ci chiar si dupa ce artista si-a terminat treaba. De ce? Aflati mai jos!

Tehnica Alexei Meade implica pictura direct pe subiecti vii, si nu pe panza. Odata ce artista finalizeaza „lucrarea", aceasta fotografiaza modelul respectiv, pentru a avea o evidenta a tabloului ei. Atentie, insa! Acest „hobby" nu este deloc unul simplu si usor, nici pentru Alexa si nici pentru cel care este pictat. Dezavantajul modelului este ca acesta trebuie sa isi pastreze aceleasi postura si mimica pe tot parcursul procesului.

2011/08/22/358259-model.jpg

Efectul creaza o iluzie optica, ce iti da de inteles ca in fata ochilor tai se afla o scena 3D, comprimata intr-un plan 2D. Domnisoara Meade, in varsta de 24 de ani, a crescut in Washington si a mai lucrat anterior la Capitoliul SUA ca intern, inainte sa faca parte din echipa lui Barack Obama, in cadrul campaniei prezidentiale.

Alexa a declarat ca timpul petrecut impreuna cu politicienii a fost uimitor si ca perceptiile si viziunea asupra lumii i-au fost schimbate. Pe site-ul ei, artista a scris: „Faptul ca am avut ocazia sa ma formez alaturi de politicieni si PR-isti a condus la o fascinatie a mea pentru lucrurile diferite, facute altfel".

Probabil ca acesta este si motivul pentru care Alexa Meade s-a hotarat sa abordeze un alt stil de pictura.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

FOTO: Dailymail.co.uk

Tuneluri pe autostrada pentru testoase in Bulgaria... Regina Hatsepsut a Egiptului a murit otravita din greseala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x