Antena Căutare

FOTO. Un hotel din gheaţă inspirat din serialul "Game of Thrones" a fost deschis în Laponia. Cât costă o noapte de cazare

Un hotel din gheaţă inspirat din serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, construit în colaborare cu HBO şi decorat între altele cu dragoni, lupi străvechi şi Umblători Albi, a fost deschis în Laponia, Finlanda, şi va primi vizitatori până în aprilie 2018.

Un hotel din gheaţă inspirat din serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, construit în colaborare cu HBO şi decorat între altele cu dragoni, lupi străvechi şi Umblători Albi, a fost deschis în Laponia, Finlanda, şi va primi vizitatori până în aprilie 2018.

Hotelul, construit de Lapland Hotels SnowVillage în colaborare cu HBO Nordic, are 14 camere şi 10 apartamente decorate cu sculpturi din gheaţă care reprezintă teme şi personaje din serialul de televiziune. De exemplu, într-una dintre încăperi este sculptat un Umblător Alb (White Walker) uriaş deasupra patului.

Febra "Game Of Thrones" l-a prins şi pe el! Brad Pitt oferă o sumă URIAŞĂ pentru a urmări un episod din serialul fenomen împreună cu "Khaleesi"

În hotel mai există un tobogan din gheaţă în formă de dragon, o replică din gheaţă a Tronului de Fier, păzit de personajul Muntele, precum şi holul cu feţe din Braavos.

În acest hotel, un alt dragon păzeşte un bar sculptat tot din gheaţă, unde băuturile sunt servite din pahare sculptate din gheaţă. Hotelul include şi o capelă pentru oficierea unor nunţi, un restaurant şi un cinematograf.

Anunț oficial HBO: Game of Thrones NU VA MAI FI DIFUZAT... în 2018!!!

Constuirea hotelului a durat doar o lună, acesta fiind realizat de sculptori profesionişti din Rusia, Ucraina, Polonia şi Letonia, potrivit Condé Nast Traveler.

Cu temperatura menţinută la minus 5 grade Celsius, vizitatorilor le este recomandat să petreacă o singură noapte într-o încăpere a hotelului, pentru şederi mai îndelungate putându-se caza în cabine din lemn separate.

Tarifele la acest hotel încep de la 200 de dolari pe noapte, fiind percepută o taxă suplimentară de 18 dolari pentru a intra în SnowVillage. Se pot face rezervări pentru cazări până pe 8 aprilie 2018.

Jon Snow "face numai nefăcute"! Farsa îngrozitoare pe care actorul Kit Harington, din Game of Thrones, i-a făcut-o iubitei sale. Rose Lesli, la un pas de infarct și de despărțire!

Hotelul le pune la dispoziţie vizitatorilor o serie de activităţi precum plimbarea cu sania trasă de câini husky sau reni, plimbare cu snowmobilul, schi, precum şi ateliere de sculptură în gheaţă şi „vânarea aurolei boreale” cu snowmobilul.

Video: Obiceiul vesel de Bobotează din Deva. Cum sunt spălați credincioșii de păcate... Lacrimi și emoție pură! Un băiețel îi cântă surorii sale, care a murit la doar câteva luni. Fetița ar fi împlinit un an:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x