Antena Căutare

Jon Snow "face numai nefăcute"! Farsa îngrozitoare pe care actorul Kit Harington, din Game of Thrones, i-a făcut-o iubitei sale. Rose Lesli, la un pas de infarct și de despărțire!

Kit Harington și Rose Leslie, actorii care au format un cuplu în popularul serial "Game of Thrones", au anunțat, de curând, că se căsătoresc, după o relație care durează de cinci ani.

Kit Harington și Rose Leslie, actorii care au format un cuplu în popularul serial "Game of Thrones", au anunțat, de curând, că se căsătoresc, după o relație care durează de cinci ani.

Cei doi au apărut pentru prima oară ca un cuplu la decernarea premiilor Olivier pentru teatru, anul trecut la Londra și se pare că lucrurile au mers atât de bine, încât cei doi au decis să facă pasul cel mare.

Se poare că actorul știe cum să-și surprindă iubita, în fiecare zi, chiar dacă nu tocmai în cel mai plăcut mod. La final, însă, umorul este la el acasă. De curând, Kit Harington a povestit ce farsă i-a făcut lui Rose Leslie, de 1 Aprilie.

Urmând tradiția familiei sale, a ales să pună la punct o glumă cel puțin înfricoșătoare. Doar atât vă întrebă: voi cum ați reacționa dacă ați găsi capul iubitului vostru pe o farfurie, în frigider.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

GALERIE FOTO / Zece imagini rare de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Groază, confuzie și o mamă care nu știe ... Zodiile care au noroc la fiecare pas, oriunde, oricând şi cu oricine s-ar însoţi! Parcă s-au născut pe o căpiţă de trifo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x