Antena Căutare

FOTO! Vezi cum arata cea mai mica biserica din Marea Britanie!

Cea mai mica biserica din Marea Britanie are o suprafata de 12,8 metri patrati si nu are spatiu pentru a fi amenajat un altar, relateaza Daily Mail.

Biserica este situata pe terenul unei ferme din Malmesbury, iar dimensiunile ei reduse ies in evidenta si mai mult pentru ca se afla in apropierea cladirilor mari de la fermele din zona.

Are o suprafata de 3,9 metri pe 3,3 si este cea mai mica biserica in care inca se tin slujbe in Marea Britanie. In interior au loc doar 10 credinciosi, dintre care numai patru se pot aseza pe scaunele din biserica ce nu are nici altar. Desi este foarte mica, enoriasii din regiune vin aici la slujbe.

Biserica Bremliham a fost redeschisa de catre proprietarii care au cumparat ferma pe teritoriul careia se afla. Acestia au curatat-o si i-au redat utilizarea initiala, caci fusese transformata in spatiu pentru adapostirea curcanilor.

Foto: Apex

Noua Zeelanda: Un tata a vrut sa faca sky-diving cu fiul sau de 2 ani... FOTO! Vezi cum arata cele mai ciudate casti de motociclist!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x