Căutare Live

FOTO! Vezi cum arata cea mai mica biserica din Marea Britanie!

Cea mai mica biserica din Marea Britanie are o suprafata de 12,8 metri patrati si nu are spatiu pentru a fi amenajat un altar, relateaza Daily Mail.

Biserica este situata pe terenul unei ferme din Malmesbury, iar dimensiunile ei reduse ies in evidenta si mai mult pentru ca se afla in apropierea cladirilor mari de la fermele din zona.

Are o suprafata de 3,9 metri pe 3,3 si este cea mai mica biserica in care inca se tin slujbe in Marea Britanie. In interior au loc doar 10 credinciosi, dintre care numai patru se pot aseza pe scaunele din biserica ce nu are nici altar. Desi este foarte mica, enoriasii din regiune vin aici la slujbe.

Biserica Bremliham a fost redeschisa de catre proprietarii care au cumparat ferma pe teritoriul careia se afla. Acestia au curatat-o si i-au redat utilizarea initiala, caci fusese transformata in spatiu pentru adapostirea curcanilor.

Foto: Apex

Noua Zeelanda: Un tata a vrut sa faca sky-diving cu fiul sau de 2 ani... FOTO! Vezi cum arata cele mai ciudate casti de motociclist!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri