Antena Căutare

Noua Zeelanda: Un tata a vrut sa faca sky-diving cu fiul sau de 2 ani

Un barbat din Auckland, Noua Zeelanda, si-a anulat planul de a face sky-diving cu baiatelul sau, in varsta de doi ani, din cauza supra-mediatizarii subiectului.

Aaron Marriott, care are o afacere de sky-diving, a planuit sa sara dintr-un avion de la o inaltime de 2.500 de metri, alaturi de fiul sau, Elijah.

Insa in momentul in care aceasta decizie de a sari cu un copil de cateva luni de la o inaltime de peste 2 kilometri, in presa a izbucnit un adevarat scandal. Sute de oameni si-au exprimat dezacordul cu privire la aceasta actiune negandita.

Acesta a fost motivul pentru care Marriott a decis sa anuleze saritura. "Eu am vrut sa fie un simplu eveniment de familie", a spus barbatul.

Decizia lui Aaron Marriott de a nu mai face sky-diving a fost extrem de corecta. Pentru ca, nu-i asa, siguranta si sanatatea copilului se afla mai presus de moftul unui parinte

Sursa: 3news.co.nz
Fotonews.com.au

O dadaca din SUA castiga 180.000 de dolari anual. Vezi ce alte beneficii primeste!... FOTO! Vezi cum arata cea mai mica biserica din Marea Britanie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x