Antena Căutare

Noroc rar! Un francez a câștigat marele premiu la o loterie pentru a doua oară în decurs de 18 luni. Cu ce sumă s-a îmbogățit

Un francez a câștigat marele premiu la My Million, loterie complementară la Euro Millions, pentru a doua oară în decurs de 18 luni. Valoarea premiului este de un million de euro.

Un francez a câștigat marele premiu la My Million, loterie complementară la Euro Millions, pentru a doua oară în decurs de 18 luni. Valoarea premiului este de un million de euro.

Potrivit calculelor unor profesori de matematică, pe care cotidianul Le Parisien i-a intervievat, jucătorul avea o şansă din 16 miliarde de a recidiva.

Ca exemplu, este cel mai probabil să câştigi o singură dată marele premiu la Loto (o şansă din 19 milioane) sau cel de la Euro Millions (o şansă din 140 de milioane), precizează ziarul, potrivit Agerpres.

My Million funcţionează ca o tombolă: un cod format din două litere şi şapte cifre este generat automat de un aparat care apare pe chitanţă când se validează o grilă Euro Millions, explică Le Parisien.

La fiecare tragere a loteriei europene, unul dintre aceste coduri este tras la sorţi. Persoana care îl deţine câştigă atunci un milion de euro.

Euro Million este o loterie care funcţionează în 12 ţări europene în fiecare marţi şi vineri.

Fericitul câştigător, care a jucat de două ori în acelaşi loc, deţinea combinaţia corectă la tragerile din 11 noiembrie 2016 şi din 18 mai anul acesta. El joacă întotdeauna aceleaşi numere şi exclusiv la Euro Millions (prin urmare şi la My Million).

Cum să scapi rapid de burta inestetică! Secretul siluetei perfecte a fost dezvăluit de dr. Mihaela Bilic! E mai simplu d... IMPRESIONANT. Un fenomen rar a fost văzut pe râul Mureş ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x